Το Τμήμα Διαχείρισης της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία (3/2, 17:15) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Η διαδικασία της πώλησης των εισιτηρίων θα ισχύει μέχρι τη συμπλήρωση του ορίου των 1.000 θέσεων, κατόπιν της σχετικής απόφασης της κυβέρνησης στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Όπως σε όλες τις αναμετρήσεις που έχουν προηγηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, κανονικά θα μπορούν να εισέλθουν όλοι οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στη Διαχείριση Εισιτηρίων στη Θύρα 2 από αύριο (3/2) στις 12:00 μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης.

Πέμπτη (3/2): 12:00-17:15

Οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με τη Λαμία:

ΘΥΡΑ 2: 15€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 3: 30€
ΘΥΡΑ 4: 15€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 7: 10€, 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:

Για την είσοδο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου είτε για τους κατόχους Διαρκείας, είτε για τους κατόχους μεμονωμένων εισιτηρίων, κάθε φίλαθλος πρέπει να έχει μαζί του:

– Πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιοτοποιητικό νόσησης έξι μηνών.

– Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο

– Όσοι είναι από 13-17 ετών θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test 48 έως ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

– Για τα παιδιά έως 12 ετών θα πρέπει ο γονέας να έχει στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού Self test.

– Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα

Στην περίπτωση που ο φίλαθλος δεν φέρει μαζί του ένα από τα παραπάνω δικαιολογητικά και έγγραφα, τότε δεν θα μπορέσει να έχει δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου συνιστά την όσο το δυνατόν νωρίτερη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία των φιλάθλων μας κατά τη διάρκεια της εισόδου που θα απαιτηθεί έλεγχος των σχετικών εγγράφων.