Γιώργος Σπανός

ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ

Ο Γιώργος Σπανός γεννήθηκε στη Νίκαια και είναι πρόεδρος της γνωστής πετρελαϊκής εταιρίας «ΕΤΕΚΑ», τα ηνία της οποίας παρέλαβε από τον πατέρα του, Μιχάλη, το 1995. Η ΕΤΕΚΑ ιδρύθηκε το 1983 και σήμερα αριθμεί 350 πρατήρια σε ολόκληρη την Ελλάδα. Παράλληλα, ο Γιώργος Σπανός είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της MEGA MOTORS.

Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο ως παράγοντας σε ηλικία 24 ετών και κατάφερε να ανεβάσει την Χαλκηδόνα από τις πολύ χαμηλές κατηγορίες στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο παρελθόν διετέλεσε μέλος και ταμίας του Δ.Σ. της ΕΠΑΕ, μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Πειραιά αλλά και αντιδήμαρχος Νίκαιας.

Αναμορφωτής του Ατρόμητου ανέλαβε την ΠΑΕ Ατρόμητος τον Ιούνιο του 2005. Επί των ημερών του, ο Ατρόμητος είναι μια από τις ελάχιστες ελληνικές ομάδες που αποπνέουν οικονομική υγεία και σεβασμό σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, ενώ σε αυτό το διάστημα έχει καταγράψει τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του με διακρίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, με δύο παρουσίες σε τελικούς Κυπέλλου και συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είναι παντρεμένος με την Ανδριάνα Νικολούδη κι έχει τρία παιδιά.