Έδρα του Ατρόμητου είναι το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής τα εγκαίνια του γηπέδου έγιναν την Κυριακή του Πάσχα του 1947 επί δημαρχίας Γολεμάτη.

Μέχρι το 1977 ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου Περιστερίου ήταν ξερός. Τότε ξεκίνησαν τα έργα για την τοποθέτηση χλοοτάπητα, επί δημαρχίας Δημήτρη Φωλόπουλου.

Ένα χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας του 2004 το στάδιο έκλεισε, επειδή έγιναν έργα για την τοποθέτηση πυλώνων, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής νυχτερινών αγώνων. Ταυτόχρονα έγιναν εργασίες για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα, αλλά και του ταρτάν.

Από τον Ιούνιο του 2005, και σχεδόν κάθε χρόνο η ΠΑΕ Ατρόμητος και σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή εκτελεί μια σειρά έργων στο γήπεδο της πόλης.

Σήμερα η χωρητικότητα του σταδίου είναι 8.969 θέσεις ωστόσο είναι πιο λειτουργικό και προσιτό για τους φιλάθλους. Ένα υπέροχο καφέ-μπαρ με την επωνυμία «Αtromitos Cafe»  κοσμεί πλέον το στάδιο.

Νέα καθίσματα, τουαλέτες σε όλες τις θύρες, αισθητικές παρεμβάσεις και το σκέπαστρο η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε τον Μάιο του 2009 και τελείωσε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους έχουν μετατρέψει την έδρα του Ατρόμητου σε ένα καλαίσθητο και ιδιαίτερα προσεγμένο γήπεδο. Το καλοκαίρι του 2012 τα έργα ολοκληρώθηκαν καθώς έγιναν ιατρεία σε όλες τις θύρες για την παροχή Πρώτων Βοηθειών στους φιλάθλους σε περίπτωση ανάγκης. Επίσης έγιναν πρόσθετες αίθουσες συνεντεύξεων τύπου και εργασίας για τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου περιστοιχίζεται από τις οδούς Τζον Κέννεντι, Γιαννιτσών, Κρέσνας και Μπιζανίου.