Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο 11 Μαΐου στις 20:00.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από την Παρασκευή (10/5), από τις 17:00 μέχρι τις 20:00 και θα ισχύσει γενική είσοδος ύψους 5 ευρώ, με εξαίρεση τη θύρα 3 που η τιμή θα είναι στα 20 ευρώ.

Πρόκειται για την τελευταία αναμέτρηση της φετινής σεζόν και θα είναι η ευκαιρία να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας για τη φετινή της προσπάθεια.

Οι μέρες και ωράριο πώλησης των εισιτηρίων:

Παρασκευή (10/05) 17:00-20:00 – Από Διαχείριση Εισιτηρίων θύρα 2.
Σαββατο (11/05) από τις 11:00 έως την έναρξη του αγώνα από θύρα 2 Διαχείριση Εισιτηρίων και από τη θύρα 4 από τις 18:00.

Οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:

ΘΥΡΑ 2: 5€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ
ΘΥΡΑ 3: 20€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ
ΘΥΡΑ 4: 5€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ
ΘΥΡΑ 7: 5€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ

  • Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.
  • Από τις 9 Απριλίου τέθηκε σε εφαρμογή ο νέος τρόπος εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα και στάδια της χώρας μέσω του gov.gr. Εφιστούμε την προσοχή στους κατόχους εισιτηρίων (απλών και διαρκείας) ότι έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυστηρές διατάξεις Νόμου σχετικά με την υποχρέωση τους σε επίδειξη εγγράφων ταυτοποίησης προσώπου και επιβολή ποινών και κυρώσεων τόσο στους παραβάτες όσο και στην ΠΑΕ.
  • Σχετικά με τις θέσεις ΑΜΕΑ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστεριού θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ανώτατο όριο θέσεων είναι 15 και συγκεκριμένα στη θύρα 7Α και για την εξασφάλιση εισόδου σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω e-mail με την υπεύθυνη της ΠΑΕ για τα ΑΜΕΑ κα. Κούτσικου Βασιλική.

Email Επικοινωνίας: [email protected]
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210577400 από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας