Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι για τον αγώνα της ομάδας μας το προσεχές Σάββατο (19/2, 18:00) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League, θα εκδοθούν ημερήσιες ονομαστικές διαπιστεύσεις και δεν θα ισχύσουν δημοσιογραφικές ταυτότητες.

Παρακαλούνται όσοι εκπρόσωποι του Τύπου πρόκειται να καλύψουν δημοσιογραφικά την αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου, να αποστείλουν τα αιτήματά τους στο [email protected] μέχρι και την Παρασκευή (18/2) στις 20:00.

Μετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας δεν θα μπορεί να γίνει δεκτό κανένα νέο αίτημα.

Οι φωτορεπόρτερ θα χρειαστούν επίσης ημερήσια ονομαστική διαπίστευση.

Υπενθυμίζουμε ότι με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο και σύμφωνα με το ΦΕΚ 3117/16.7.2021 θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα απ’ τα παρακάτω πιστοποιητικά για να τους επιτραπεί η είσοδος και η παραμονή στην εγκατάσταση:

– Πιστοποιητικό εμβολιασμού
– Πιστοποιητικό νόσησης τους τελευταίους 6 μήνες

Οι εκπρόσωποι του Τύπου θα περνούν από έλεγχο πιστοποιητικών και έλεγχο ταυτοπροσωπίας. Αν και εφόσον δεν έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά δεν θα είναι εφικτή η είσοδός τους στην εγκατάσταση.

Η είσοδος των δημοσιογράφων του Γραπτού Τύπου, των δημοσιογράφων ΤV που δεν έχουν τα δικαιώματα του αγώνα και τοπικών ραδιοφώνων θα γίνει από τη Θύρα 7Α.

Η είσοδος των δημοσιογράφων του Ραδιοφώνου θα γίνει από τη Θύρα 3.

Η είσοδος των Φωτορεπόρτερ θα γίνει από τη Θύρα 3.