Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τα ισχύοντα για τα ΜΜΕ:

Λόγω των έκτακτων μέτρων για την πρόληψη της εξάπλωσης της πανδημίας, ανακοινώνεται ότι μέχρι νεωτέρας δεν είναι σε ισχύ οι ταυτότητες ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ για την είσοδο των δημοσιογράφων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Αντ’ αυτού, όσοι επιθυμούν να καλύψουν δημοσιογραφικά τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Ατρόμητου, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Σε κάθε περίπτωση πριν από κάθε εντός έδρας αγωνιστική υποχρέωση εκδίδεται σχετική ανακοίνωση με τις οδηγίες για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Μέσα ενημέρωσης που δεν στελεχώνονται από δημοσιογράφους κατόχους ταυτοτήτων ΕΣΗΕΑ ή ΠΣΑΤ δικαιούνται μία (1) διαπίστευση.

Οι δημοσιογράφοι του Γραπτού – Ηλεκτρονικού Τύπου και Τηλεοπτικών Καναλιών ( που δεν έχουν τα δικαιώματα του αγώνα) και που διαθέτουν στην κατοχή τους ταυτότητες ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ, θα εισέλθουν με την επίδειξη της ταυτότητας από τη Θύρα 7Α στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Οι φωτορεπόρτερ θα χρειαστούν επίσης ημερήσια ονομαστική διαπίστευση.

Υπενθυμίζουμε ότι με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο και σύμφωνα με το ΦΕΚ 3117/16.7.2021 θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα απ’ τα παρακάτω πιστοποιητικά για να τους επιτραπεί η είσοδος και η παραμονή στην εγκατάσταση:

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού
  • Πιστοποιητικό νόσησης τους τελευταίους 6 μήνες

Οι εκπρόσωποι του Τύπου θα περνούν από έλεγχο πιστοποιητικών και έλεγχο ταυτοπροσωπίας. Αν και εφόσον δεν έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά δεν θα είναι εφικτή η είσοδός τους στην εγκατάσταση.

Η είσοδος των δημοσιογράφων του Γραπτού Τύπου, των δημοσιογράφων ΤV που δεν έχουν τα δικαιώματα του αγώνα και τοπικών ραδιοφώνων θα γίνει από τη Θύρα 7Α.

Η είσοδος των δημοσιογράφων του Ραδιοφώνου θα γίνει από τη Θύρα 3.

Η είσοδος των Φωτορεπόρτερ θα γίνει από τη Θύρα 3.