Έχει εκτεταμένο αιμάτωμα στη μέση από το ματς με τον ΠΑΣ.

Οι φόβοι για σοβαρή ζημιά μπορεί να εξαλείφτηκαν όμως θα χάσει σίγουρα το ματς με τον Πανθρακικό το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο Περιστερίου (17.15). Ο Ντένις Επστάιν υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στη μέση από χτύπημα αντιπάλου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το αποτέλεσμα «έδειξε» ένα εκτεταμένο αιμάτωμα το οποίο θα του στερήσει τη δυνατότητα συμμετοχής στο ματς της 9ης αγωνιστικής. Ο παίκτης έλαβε θεραπευτική αγωγή για να «σπάσει» το αιμάτωμα και τις επόμενες μέρες θα προσέρχεται στο αθλητικό κέντρο μόνο για θεραπεία.

Στο ματς του Σαββάτου θα λείψει και ο Ματίας Ιγκλέσιας ο οποίος έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του. Ο παίκτης που έχει χτύπημα στο μετατάρσιο ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα αλλά αύριο θα μπει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τάσο Καραμάνο που έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο και αρκέστηκε να προπονηθεί ατομικά αλλά αύριο θα ενσωματωθεί πλήρως.

Σήμερα, οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στα Γιάννινα έδωσαν εκπαιδευτικό δίτερμα με την Κ20 και επικράτησαν 4-1 με γκολ που σημείωσαν οι Καλλέργης, Νάστος, Μπρίτο, Σουμπίνιο ενώ για ομάδα των Νέων σκόραρε ο Καραγιάννης.

Οι παίκτες που έπαιξαν στο γήπεδο «Οι Ζωσιμάδες» ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα.

Αύριο το μεσημέρι η ομάδα μας θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο. Την Πέμπτη αντιπροσωπεία των παικτών θα επισκεφθεί το 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του αγωνα με τον Πανθρακικό.