Ξεκίνησαν από σήμερα οι επισκέψεις στα σχολεία της πόλης

Xαρούμενα παιδικά πρόσωπα, ζεστή υποδοχή από καθηγητές και αγάπη για το ποδοσφαιρικό καμάρι της πόλης. Μια πολύ όμορφη εικόνα συνέθεσαν οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Περιστερίου και οι δάσκαλοι τους στην επίσκεψη που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ομάδας μας.

Από σήμερα ξεκίνησε το (πετυχημένο) πρόγραμμα επισκέψεων στα σχολεία του Περιστερίου που μπαίνει στον 8ο χρόνο ζωής. Πρώτος σταθμός το 3ο Γυμνάσιο στο κέντρο της πόλης εκεί όπου η αγάπη για τον Ατρόμητο κυριαρχεί μεταξύ των μαθητών.

Οι Γιάννης Σκόνδρας, Ελίνι Δημούτσος και Ντένις Επστάιν μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφίσες και αυτόγραφα και έβγαλαν δεκάδες φωτογραφίες με τους μαθητές και τις μαθήτριες που κυριολεκτικά δεν τους άφηναν να φύγουν από το σχολείο τους.

Η ατμόσφαιρα έγινε μάλιστα σε κάποια στιγμή καθαρά ποδοσφαιρική όταν οι μαθητές άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα «όλο το Περιστέρι είναι μπλε» δείχνοντας ότι μέσα στο αίμα τους κυλάει πλέον…. μπλε αίμα.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας έφυγε από το σχολείο με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την υπόσχεση των μαθητών ότι το Σάββατο θα τους συμπαρασταθούν στο ματς με τον Ολυμπιακό.

ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΤΟ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) από την επίσκεψη στο 3ο Γυμνάσιο στο www.actionimages.gr (όνομα χρήστη free, κωδικός images).