Σε δυο στάδια θα διεξαχθεί η φετινή προετοιμασία της ομάδας μας όπου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη και το δεύτερο σε προπονητικό κέντρο του εξωτερικού. Ήδη έχουν επιλεγεί τρία κέντρα (2 στην Αυστρία και 1 στη Γερμανία), τα οποία θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία της ομάδας μας με επικεφαλής τον Team Manager, Νίκο Λαζαρίδη, προκειμένου να παρθεί η τελική απόφαση.

Η πρώτη προπόνηση με την παρουσία του κόσμου μας έχει οριστεί για τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ (Από 20 Ιουνίου μέχρι 28 Ιουνίου)

20 Ιουνίου Επιστροφή της ομάδας στο προπονητικό κέντρο για πλήρη ιατρικό έλεγχο

21 Ιουνίου Ολοκλήρωση ιατρικών ελέγχων σε όλους τους ποδοσφαιριστές

22 Ιουνίου Διεξαγωγή εργομετρικών τεστ στον εξοπλισμένο χώρο του προπονητικού κέντρου

23 Ιουνίου Ατομική ενδυνάμωση και χαλάρωμα στο SPA

24 Ιουνίου Πρωινή προπόνηση στο Μαζαράκη και απογευματινή προπόνηση και αγιασμός στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου με την παρουσία κόσμου

25-28 Ιουνίου Διπλές προπονήσεις στο Μαζαράκη με πρωινό και γεύμα στο προπονητικό κέντρο

Β ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ (Από 29 Ιουνίου μέχρι 8 Ιουλίου)

29 Ιουνίου Αναχώρηση για προπονητικό κέντρο του εξωτερικού

1 Ιουλίου Πρώτο φιλικό

4 Ιουλίου Δεύτερο φιλικό

7 Ιουλίου Τρίτο φιλικό

8 Ιουλίου Επιστροφή την Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας θα πραγματοποιούνται πρωινές και απογευματινές προπονήσεις με εξειδίκευση στη φυσική κατάσταση και στις τακτικές.

Τα προπονητικά κέντρα που θα εξεταστούν διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε συστήματα εκγύμνασης και αποκατάστασης.

Όλα τα κέντρα έχουν ξεχωριστά Spa center με πισινές αποκατάστασης για πλήρη επαναφορά του αθλητή μετά από μια κουραστική προπόνηση, σάουνες, τζακούζι εσωτερικού τύπου, γυμναστήριο με καινούργια όργανα γυμναστικής, δωμάτια μασάζ και φυσικοθεραπευτήριο στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

9 Ιουλίου Ρεπό

Από 10 Ιουλίου ξεκινάει η προετοιμασία στη χώρα μας για τον πρώτο αγώνα του 2ου προκριματικού του Europa League με προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο.

13 Ιουλίου Διεξαγωγή φιλικού

18 Ιουλίου Διεξαγωγή φιλικού

25 Ιουλίου 1ος αγώνας 2ου προκριματικού γύρου Europa League

1 Αυγούστου 2ος αγώνας 2ου προκριματικού γύρου Europa League