Tο ματς με τον ΠΑΟΚ από σήμερα στο κέντρο του ενδιαφέροντος.

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα έκανε σήμερα ο Ατρόμητος με τη διαφορά ότι η μεγάλη εμφάνιση στο Νιούκαστλ άφησε γλυκόπικρη γεύση λόγω του κραυγαλέου διαιτητικού λάθους στη φάση της ανατροπής του Σουμπίνιο που δεν επέστρεψε στην ομάδα μας να διεκδικήσει την πρόκριση επί ίσοις όροις.

Η αποστολή έφθασε νωρίς το πρωί στην Αθήνα από το Νιούκαστλ και σε λιγότερες από δέκα ώρες οι παίκτες συγκεντρώθηκαν για προπόνηση στο αθλητικό κέντρο, ξεκινώντας την προετοιμασία για το ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Περιστερίου.

Το μοναδικό σημαντικό πρόβλημα από τη χθεσινή αναμέτρηση του «Σεντ Τζέιμς Πάρκ» είναι ο Σουμπίνιο ο οποίος έπαθε διάστρεμμα και θα απουσιάσει από το ματς με τον ΠΑΟΚ.Ο «Σούμπι» αναδείχθηκε πάντως πολυτιμότερος παίκτης της 1ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα και η βράβευσή του θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Θεραπεία έκανε σήμερα ο Ιτάνζ ο οποίος έχει μια μικρή ενόχληση ψηλά στο δικέφαλο αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Δύο-τρεις μέρες θα μείνει εκτός προπονήσεων ο Καλλέργης που έχει ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο.

Στο μεταξύ, οι πειστικές εμφανίσεις του Ελίνι Δημούτσου τον έφεραν πάλι στην Εθνική Ανδρών. Αυτή τη φορά είναι μέσα στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για τους επίσημους αγώνες με Λετονία και Λιθουανία στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014.

Στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκε πάλι και ο Παναγιώτης Μπάλλας για τους επίσημους αγώνες με Βοσνία στο Σεράγεβο και Κύπρο στο Περιστέρι. Οι κλήσεις όμως των παικτών του Ατρόμητου στις εθνικές ομάδες δεν σταματούν εδώ. Ο Βασίλης Μπάρκας και ο Τάσος Καντούτσης συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Νέων για φιλικό παιχνίδι με την Ολλανδία.

Ο Καντούτσης παραχωρήθηκε πάντως δανεικός για ένα χρόνο στην Καλαμάτα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του κι εμπειρίες. Την ίδια επιδίωξη έχει και ο δανεισμός επίσης για ένα χρόνο του Χρήστου Γρομητσάρη στον Βύζαντα Μεγάρων.