Προσφέραμε 500 γαλοπούλες στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» για τους άπορους συμπολίτες μας.

Την αλληλεγγύη και την στήριξη προς τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας αναδείξαμε με την επίσκεψη που πραγματοποίησε το πρωί αντιπροσωπεία της ομάδας μας στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» Περιστερίου. Η ΠΑΕ Ατρόμητος πρόσφερε 500 γαλοπούλες αλλά και μελομακάρονα δικής μας παραγωγής υπέρ των άπορων συμπολιτών μας αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι διαθέτει ευαίσθητα κοινωνικά αντανακλαστικά σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία για κάθε ελληνική οικογένεια.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου , τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Νάστο, Σωκράτη Φυτανίδη, Κώστα Γιαννούλη, Τάσο Καραμάνο, Θανάση Καραγκούνη και τον υπεύθυνο τύπου Παύλο Κατώνη.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας μας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ατρόμητος Βασίλης Μπέτσης καθώς και η πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π Ξένη Κορόγιαννη.

Στη δήλωση του ο κ. Ανδρέας Παχατουρίδης ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ατρόμητος που στέκεται αρωγός από την πρώτη μέρα δημιουργίας του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» τονίζοντας ότι οι πεντακόσιες (500) γαλοπούλες θα κάνουν όπως πρέπει γιορτινό το χριστουγεννιάτικο τραπέζι άπορων και άνεργων πολιτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την καθημερινή τους επιβίωση.

Στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» βρέθηκαν επίσης σήμερα λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών που παρέδωσαν σακούλες με τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από εισφορές των οικογενειών τους. Τους συνόδεψαν ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ατρόμητος Αντώνης Πατατενές και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών Τόλης Αποστόλου.