Τα έργα στο γήπεδο Περιστερίου

Mε γρήγορο ρυθμό συνεχίζονται οι διορθωτικές παρεμβάσεις στο γήπεδο Περιστερίου σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε στην επίσκεψη του τον περασμένο Απρίλιο ο αξιωματούχος της UEFA Fernand Messe, παρουσία της Αναπληρώτριας Διευθύνουσας Συμβούλου Κάτιας Κοξένογλου και του Διευθυντή Σταδίου Τάκη Μιχαλέτου, εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας μας στους Europa League.

Ήδη έως σήμερα έχει ολοκληρωθεί ο πρόσθετος φωτισμός από την πλευρά της Θύρας 7 με την τοποθέτηση 24 νέων προβολέων. Επιπλέον γίνεται εγκατάσταση προβολέων και στην πλευρά της σκεπαστής εξέδρας.

Έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή αίθουσας ιατρείου σύμφωνα με τις προδιαγραφές της UEFA. Επίσης κάτω από τη Θύρα 2 κατασκευάστηκαν αίθουσα συσκέψεων καθώς και τουαλέτες.

Τέλος έχει γίνει η εγκατάσταση για την στήριξη του φωτεινού πίνακα (μάτριξ) ο οποίος θα τοποθετηθεί περί τις 20 Ιουνίου.

*Ορκίζονται αύριο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Παναγιώτης Μπάλλας και Γιώργος Μακρής σε Θήβα και Αυλώνα αντίστοιχα. Οι δύο παίκτες που παρουσιάστηκαν για να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία αναμένεται να δώσουν το παρών κανονικά στην έναρξη της προετοιμασίας.

Ως γνωστόν, ο Γιώργος Μακρής είχε παραχωρηθεί δανεικός τον περασμένο Ιανουάριο στην κυπριακή Ανόρθωση κάνοντας εξαιρετική πορεία κι επιστρέφει στην ομάδα μας μετά τη λήξη του δανεισμού του.