Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ σύσκεψη ανάμεσα στο νέο μας προπονητή Νταμίρ Κάναντι και το τεχνικό επιτελείο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος παρουσίασε στον Αυστριακό προπονητή και στον συνεργάτη του Έρικ Όριερ τα μέλη του επιτελείου με επικεφαλής τον Team Manager Νίκο Λαζαρίδη και ακολούθησε πολύωρη συζήτηση η οποία αφορούσε το οργανόγραμμα της προετοιμασίας.

Ο Νταμίρ Κάναντι παρέλαβε στοιχεία από τον γυμναστή Σωτήρη Ρούσση για την φυσική κατάσταση του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά βάσει εργομετρικών και λιπομετρικών εξετάσεων και ενημερώθηκε για το πλάνο της προετοιμασίας πάνω στη φυσική κατάσταση.

Ο αναλυτής αγώνων Γιάννης Αντωνόπουλος παρέδωσε ένα πλήρη φάκελο με τα στατιστικά στοιχεία των ποδοσφαιριστών από την προηγούμενη σεζόν ενώ ο προπονητής τερματοφυλάκων Σλόμπονταν Σούιτσα μίλησε για τη μεθοδολογία στην εκγύμναση των γκολκίπερ.

Από την πλευρά του ο γυμναστής αποκατάστασης Δημήτρης Μπογατσιώτης έδωσε στοιχεία για τα προβλήματα τραυματισμών που παρουσιάστηκαν την περσινή σεζόν με τη διάρκεια αποκατάστασης τους ενώ οι δύο φυσικοθεραπευτές Παναγιώτης Αμπελιώτης και Λευτέρης Γαϊτάνος τον ενημέρωσαν για τον τρόπο λειτουργίας του Ιατρικού Τμήματος που εποπτεύεται από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας Νίκο Πισκοπάκη και το γιατρό Ανδρέα Πισκοπάκη.