Σύσκεψη για θέματα οργάνωσης και προετοιμασίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος σύσκεψη για οργανωτικά θέματα και προετοιμασίας, στην οποία έλαβαν μέρος ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος, ο βοηθός προπονητή Λύσσανδρος Γεωργαμλής, οι γυμναστές Δημήτρης Μπουρουτζίκας, Σωτήρης Κακαργιάς και ο υπεύθυνος των προπονητικών εγκαταστάσεων Παναγιώτης Μιχαλέτος.

Αποφασίστηκε να γίνει μερική τροποποίηση στο πρόγραμμα προετοιμασίας έπειτα από την αλλαγή του ευρωπαϊκού εισιτηρίου που πήρε η ομάδα μας.
Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 28 Ιουνίου και ο αγιασμός στις 2 Ιουλίου. Η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι (α μέρος προετοιμασίας) στις 8 Ιουλίου και θα επιστρέψει στις 17 Ιουλίου.

Κατόπιν, στις 19 Ιουλίου θα αναχωρήσει για το Πράβετς της Βουλγαρίας (β μέρος προετοιμασίας) και θα επιστρέψει στις 3 Αυγούστου.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής φιλικών αγώνων στη Βουλγαρία είναι οι εξής: 25 Ιουλίου, 28 Ιουλίου και 1 Αυγούστου με ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός ακόμη παιχνιδιού.

Για την ακόμη πιο εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος αποφασίστηκε επίσης να γίνει μια σειρά έργων και διαμόρφωσης χώρων στον πρώτο όροφο του προπονητικού κέντρου.

Χθες ο γενικός αρχηγός Σπύρος Σοφιανός μαζί με τον γυμναστή Δημήτρη Μπουρουτζίκα ταξίδεψαν στο Πράβετς κι επιθεώρησαν το ξενοδοχείο, τις εγκαταστάσεις και τα γήπεδα, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένοι απ όλα συνάντησαν.