Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ένταξης ακόμα μια ομάδας στο Δίκτυο σχολών μας.

Η ομάδα μας συνεχίζει να αγκαλιάζει την Ελλάδα και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας του Δικτύου σχολών Atromitos soccer schools με τον Εθνικό Αριδαίας!

Η συμφωνία της συνεργασίας ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου και τη διοίκηση του Εθνικού Αριδαίας που αποτελεί ιστορικό σύλλογο στην περιοχή της Πέλλας.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Πρόεδρος του Εθνικού Αριδαίας Κωνσταντίνος Παλίκογλου τόνισε τα εξής:

«Είναι τιμή και χαρά η συνεργασία μας με την ΠΑΕ Ατρόμητος. Μια συνεργασία που δίνει κίνητρο και όραμα σε μας, τους γονείς, τους 150 αθλητές της Ακαδημίας και της πρώτης ομάδας, σε όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι ένας σύλλογος που αναδεικνύει, προωθεί και εμπιστεύεται νέα παιδιά, με μια πρότυπη λειτουργία στο χώρο των αναπτυξιακών ηλικιών. Με την συνεργασία μας ευελπιστούμε στην βελτίωση και την καλύτερη οργάνωση της Ακαδημίας μας. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία της ΠΑΕ Ατρόμητος δίνει την δυνατότητα στα παιδιά και τους προπονητές της Ακαδημίας να δουλέψουν στοχευμένα και μεθοδευμένα για την βελτίωση τους.

Ο χαρακτήρας του κάθε παιδιού είναι πολύ σημαντικός για μας, ελπίζουμε με σωστή συμπεριφορά και αγωνιστική διάθεση τα παιδιά του συλλόγου μας μέσα από την διαδικασία της αξιολόγησης που θα γίνεται σε συνεργασία με τους προπονητές μας και την ΠΑΕ Ατρομητος, να καταφέρουν να ξεχωρίσουν και να ενταχθούν σ αυτήν…

Παράλληλα η άμεση συνεργασία δίνει στον σύλλογό μας την δυναμική και την προοπτική να διεκδικήσει μεγαλύτερους στόχους. Το αστέρι της ΠΑΕ Ατρόμητος θα λάμψει και στο Νομό Πέλλας και την ακριτική επαρχία της μαγευτικής Αλμωπίας μας…»