Η ΠΑΕ Ατρόμητος για μια ακόμη φορά έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο στηρίζοντας τις δράσεις φορέων και συλλόγων την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Αντιπροσωπεία της ομάδας μας βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο σπίτι αγάπης που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, παίζοντας και μοιράζοντας δώρα στα παιδιά δείχνοντας την έμπρακτη στήριξή τους στις αδύναμες οικογένειες που ενισχύει ο Όμιλος.

Τη γιορτή στήριξε η ΠΑΕ Ατρόμητος με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Χατζηισαϊα και Κυριάκο Κιβρακίδη και τον υπεύθυνο Επικοινωνίας Χρήστο Γαλαριώτη, τους οποίους υποδέχθηκε και ξενάγησε στους χώρους ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Ιωάννης Μαρωνίτης.

KL2 9613

Η εκδήλωση εμπλουτίστηκε με μια σειρά από διαδραστικά παιχνίδια, εκπλήξεις, face painting, λαμπάδες, πασχαλινά αυγά και δώρα τα συστατικά που έκαναν τα παιδιά να περάσουν όμορφα.

Η επιβράβευση τέτοιων ενεργειών είναι τα παιδικά χαμόγελα και η ΠΑΕ Ατρόμητος δίνει ιδιαίτερη βάση στην εκπλήρωση όσο το δυνατόν περισσότερων κοινωνικών δράσεων στις εορταστικές μέρες που διανύουμε!

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ Ατρόμητος, υποστηρίχτηκαν αρκετές ακόμα δράσεις σε συλλόγους και φορείς στο Περιστέρι με σκοπό την κάλυψη των αναγκών τους για την περίοδο του Πάσχα.

KL2 9450

KL2 9642

KL2 9771