Σταθερά μέλη της εθνικής τους ομάδας οι Ντένις Αλιμπέκ και Ντόριν Ροτάριου, που κλήθηκαν και πάλι από τον Έντουαρντ Ιορντανέσκου

Το «παρών» στην εθνική Ρουμανίας θα δώσουν οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Ντένις Αλιμπέκ και Ντόριν Ροτάριου, αποτελώντας σταθερά μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας τους.

Η εθνική Ρουμανίας θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του Nations League, το Μαυροβούνιο (4/6, 14/6), τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (7/6) και τη Φινλανδία (11/6) και οι Ντένις Αλιμπέκ και Ντόριν Ροτάριου θα βρίσκονται και πάλι στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, Έντουαρντ Ιορντανέσκου.

Σημειώνεται ότι οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν κανονικά στις κλήσεις και για τα προηγούμενα ματς της εθνικής Ρουμανίας κόντρα σε Ελλάδα και Ισραήλ, με τον Ροτάριου να μην ταξιδεύει τελικά λόγω τραυματισμού.

*Σε ό,τι αφορά στη σημερινή προπόνηση, όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, εκτός από τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, που συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα.

Η προετοιμασία για την τελευταία αναμέτρηση της σεζόν κόντρα στη Λαμία θα ολοκληρωθεί αύριο, με τον Κρις Κόλμαν να ανακοινώνει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πόλη της Φθιώτιδας.