Ο Ευθύμης Κουλούρης συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Άγγελου Αναστασιάδη, για την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Apeldoorn της Ολλανδίας από τις 22 έως τις 29 Μαΐου και, εν συνεχεία, για τον φιλικό αγώνα με την Τουρκία στην Αττάλεια (30/5).

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός και πρώτος σκόρερ της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ έχει κληθεί από την Εθνική για τις 22 Μαϊου όπου θα ξεκινήσει η συγκέντρωση της αποστολής για το φιλικό αγώνα ενώ στο πλάνο βρίσκονται και οι αγώνες με την Ιταλία (8/6, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11/6, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο των European Qualifiers.

Τσεκάρει προπονητικά σε Αυστρία και Γερμανία ο Λαζαρίδης

Το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας οργανώνει ο team manager, Νίκος Λαζαρίδης, που βρίσκεται αυτές τις μέρες σε Αυστρία και Γερμανία.

Ήδη έχει τσεκάρει δυο προπονητικά κέντρα στο Montafon της Αυστρίας, περιοχή που η ομάδα μας πραγματοποίησε την περσινή της προετοιμασία. Το ένα προπονητικό κέντρο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον Team Manager της ομάδας μας που αύριο θα βρεθεί στη Γερμανία για να ελέγξει από κοντά ένα ακόμα προπονητικό κέντρο.

Τα προπονητικά κέντρα που θα εξετάζονται διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε συστήματα εκγύμνασης και αποκατάστασης.

Όλα τα κέντρα έχουν ξεχωριστά Spa center με πισινές αποκατάστασης για πλήρη επαναφορά του αθλητή μετά από μια κουραστική προπόνηση, σάουνες, τζακούζι εσωτερικού τύπου, γυμναστήριο με καινούργια όργανα γυμναστικής, δωμάτια μασάζ και φυσικοθεραπευτήριο στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Τα γήπεδα των προπονητικών κέντρων είναι σε εξαιρετική κατάσταση και η βασική προϋπόθεση της τελικής επιλογής που θα παρθεί σε συνεργασία με τον Τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, θα είναι να καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες της ομάδας.

IMG 20190514 WA0003

IMG 20190514 WA0002

IMG 20190514 WA0004