Στο Μόνταφον της Αυστρίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η ομάδα μας ενόψει του ξεκινήματος του Β’ σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Η αποστολή των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ αναχώρησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας με πτήση για Μόναχο και στη συνέχεια οδικώς με προορισμό το Μόνταφον της Αυστρίας.

IMG 4129

Με την άφιξή της στο ξενοδοχείο η ομάδα γευμάτισε και οι ποδοσφαιριστές αποσύρθηκαν στα δωμάτια τους για ξεκούραση αφού το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση στο Αυστριακό προπονητικό κέντρο.

Το Β’ στάδιο της προετοιμασίας στο Μόνταφον θα διαρκέσει 9 μέρες όπου θα πραγματοποιούνται πρωινές και απογευματινές προπονήσεις με εξειδίκευση στη φυσική κατάσταση και στις τακτικές.

Σε αυτό το διάστημα, ο Ατρόμητος θα πραγματοποιήσει και τρείς φιλικούς αγώνες. Στις 11/7 με την Ντόρνμπιρν, στις 14/7 με την Ζυρίχη και στις 17/7 με την Γρασχόπερς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προπονητικό κέντρο του Μόνταφον αποτελεί ένα πραγματικό αθλητικό στολίδι αφού διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε συστήματα εκγύμνασης και αποκατάστασης.

Ξεχωρίζει το Spa center με πισινές αποκατάστασης για πλήρη επαναφορά του αθλητή μετά από μια κουραστική προπόνηση, δυο σάουνες, τζακούζι εξωτερικού τύπου, γυμναστήριο με καινούργια όργανα γυμναστικής, δύο δωμάτια μασάζ και φυσικοθεραπευτήριο στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

IMG 4151

IMG 4140

IMG 4155

IMG 4126