Με γκολ του Τζοβάρα στο 94’, ο Ατρόμητος παρέμεινε αήττητος για ακόμα μία αγωνιστική με το τελικό 1-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό στο Περιστέρι.

Με ανεπτυγμένο το αίσθημα της άρνησης της ήττας, η ομάδα μας κατάφερε να κρατήσει το αήττητο σερί της στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Playouts της Stoiximan Super League, μένοντας στο 1-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Άλεξιτς στο 18’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ και δυνατή κεφαλιά του Σέρβου επιθετικού.

Η ομάδα μας άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και στο 47’ έχασε σπουδαία ευκαιρία, με τους Τζαβέλλα και Ρομπάιγ να συνεργάζονται, αλλά το σουτ του τελευταίου σταμάτησε στο δοκάρι.

Τελικά, η δικαίωση για την επιμονή των ποδοσφαιριστών μας ήρθε στο 90’+4’, όταν από την εκτέλεση φάουλ του Κιβρακίδη, ο Τζοβάρας νίκησε τους πάντες στον αέρα και εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Χοβάν, γράφοντας το τελικό 1-1.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης, Έρλιγνκμαρκ (46΄Γκονθάλεθ), Φριντζόνσον (46΄Βαλένσια), Κούεν, Ρομπάιγ (62΄Τζοβάρας), Βέργος (69΄Αντζιέλσκι), Ντιρκς (46΄Βρακάς).