Η ΠΑΕ Ατρόμητος πρωτοπορεί και επενδύει προσφέροντας υψηλές παροχές στους αθλητές της.

Πρότυπο και σύγχρονο κέντρο Αποκατάστασης/Αποθεραπείας και Spa αποκτά η ομάδα μας. Η ΠΑΕ Ατρόμητος συνεχίζει να πρωτοπορεί και να επενδύει με γνώμονα την παροχή υψηλών υπηρεσιών στους αθλητές της δημιουργώντας το «Atromitos Spa Center» στην καρδιά του αθλητικού μας κέντρου.

Το έργο ανατέθηκε στην εταιρία «ΑLPHA POOLS», ιδιοκτησίας Αλέξανδρου Γ. Παπαευσταθίου η οποία διαθέτει την εμπειρία και τεχνογνωσία έχοντας επιδείξει ανάλογες κατασκευές σε σύγχρονα αθλητικά κέντρα & ξενοδοχειακές μονάδες/κατοικίες. Περιλαμβάνει δε τα εξής:

Α) Καμπίνα χαμάμ 12 ατόμων ισπανικής προέλευσης με καθιστικό-φωτιστικό, επένδυση ψηφίδας, ακριλικό ταβάνι, στεγανή πόρτα και πλακίδια στο έδαφος κτλ.

Β) SPA κτιστό για 8 άτομα που περιλαμβάνει εκσκαφή, μπετά μόνωσης, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, υδρομαλάξεις, στόμια υδροθεραπείας, στόμια αερομασάζ, σύστημα ανακυκλοφορίας, σύστημα θέρμανσης κτλ.

Γ) Πισίνα διαστάσεων 8Χ4 που περιλαμβάνει εκσκαφή, μπετά μόνωσης, ηλεκτρολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό, υδρομαλάξεις, κανόνι πίεσης, αυχενοθεραπεία, κουρτίνα υδροθεραπείας, εσωτερικό υδρομασάζ, θέρμανση, σύστημα απολύμανσης κτλ.

Δ) Αποδυτήρια με ντουζιέρες.

Ε) «Ψυχρή» πισίνα με εξοπλισμό για καθαρισμό του νερού και αντλία θερμότητας για ψύξη του νερού, χωρητικότητας 10 ατόμων.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Τετάρτη, θα διαρκέσουν περί τις 50 μέρες και μόλις ολοκληρωθούν πλήρως θα στεγαστούν σε κλειστό χώρο.