Στη διάθεση των φιλάθλων μας τέθηκαν από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2017-18 με σύνθημα «Εσύ Παίζεις Μπάλα»!


Ο πρώτος φίλαθλος μεταξύ των πρώτων που «έπαιξε μπάλα» είναι ο κύριος Αλέξανδρος Λυμπερόπουλος ο οποίος μιλώντας στο atromitosfc.gr είπε τα εξής: «Είμαι κάτοχος διαρκείας της αγαπημένης μου ομάδας σταθερά τα τελευταία χρόνια και πάντα στην ίδια θέση στη Θύρα 4. Όλα μου τα διαρκείας μάλιστα τα έχω φυλαγμένα σαν ένα καλό ενθύμιο μέσα στο πορτοφόλι μου.

Το γεγονός ότι είμαι ο πρώτος φίλαθλος που αγόρασα διαρκείας είναι εντελώς συμπτωματικό και δεν το γνώριζα. Εύχομαι να αποδειχθώ γουρλής και να κάνουμε ρεκόρ πωλήσεων παρά τη δύσκολη εποχή καθώς έχουμε τις πιο φθηνές τιμές σε όλη τη Super League ».
Ο  κ.Λυμπερόπουλος που παρέλαβε ως δώρο την συλλεκτική κούπα του Ατρόμητου κατέληξε λέγοντας τα εξής: «Να ευχηθώ στην ομάδα μας την οποία παρακολουθώ από τις αρχές της δεκαετίας του ‘70 καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα γιατί θα είναι πολύ δύσκολο και πάντα νίκες. Οι φίλαθλοι μας να εξακολουθούν να την στηρίζουν για να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο».

 

19021556
Με ελάχιστα λεπτά διαφορά ακολούθησε ο κύριος Γρηγόρης Σαχπάρογλου, γέννημα θρέμμα του Περιστερίου, ο οποίος έχει τις πρώτες του παραστάσεις από τον Ατρόμητο στη δεκαετία του ’80 όταν «ο πατέρας μου με έπαιρνε από το χέρι πέντε ετών και με πήγαινε στο γήπεδο. Φυσικό είναι να κολλήσω το μικρόβιο της Ατρομητάρας».

Και ο κ. Σαχπάρογλου ο οποίος επίσης πήρε δώρο τη συλλεκτική κούπα ευχήθηκε: «Να έχουμε μια καλή χρονιά, καλύτερη από την περσινή και να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες. Προτρέπω όλους τους Περιστεριώτες φιλάθλους να ενισχύσουν τον Ατρόμητο και να έρθουν να πάρουν κάρτα διαρκείας γιατί έτσι δείχνουμε την αγάπη και την αφοσίωση μας για την ομάδα».