Παρά την ήττα από τη Γουίγκαν στο «Leigh Sports Village» (1-2)

Στο πρώτο φιλικό επί αγγλικού εδάφους αλλά και πρώτο παιχνίδι για τη νέα περίοδο, ο Ατρόμητος γνώρισε απόψε φιλική ήττα από την κυπελλούχο Αγγλίας Γουίγκαν με σκορ 2-1 στο γήπεδο «Leigh Sports Village».

Η ομάδα μας αν και είχε απέναντι της μια αντίπαλο σε σαφώς πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας δεδομένου ότι ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της στις 3 Αυγούστου, στάθηκε θαυμάσια μέσα στον αγωνιστικό χώρο παρουσιάζοντας εξαιρετικά δείγματα στον τομέα της ανάπτυξης και της κυκλοφορίας της μπάλας.

Ταυτόχρονα δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή μας Γιώργο Παράσχο να κάνει πολλές αλλαγές δοκιμάζοντας σχήματα αλλά και την τοποθέτηση των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.

Στο α’ ημίχρονο ο Ατρόμητος «πλήρωσε» δύο «κρύες» φάσεις στον αμυντικό τομέα με αποτέλεσμα να χάνει ήδη από το έκτο λεπτό με πέναλτι που παραχώρησε ο Ταυλαρίδης κι εκτέλεσε εύστοχα ο Γκόμεζ.

Στο 34′ ο Φορτουνέ κέρδισε την κόντρα από τον Νάστο και με άπιαστο σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0.

Στον αντίποδα σε τρεις περιπτώσεις που ο Παπαδόπουλος (δύο με σουτ και μια με κεφαλιά) προσπάθησε να πετύχει γκολ βρήκε μπροστά του τον αντίπαλο τερματοφύλακα Νίκολς.

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος ξεκίνησε με εφτά αλλαγές αλλά σε κανένα σημείο του αγώνα δεν χάθηκε η συνοχή. Η ομάδα διατήρησε την καλή κυκλοφορία, αναπτυσσόταν με ορθόδοξο τρόπο και τελικά κατάφερε να μειώσει στο 74′ όταν από όμορφο συνδυασμό ο Φάμπιο «έκοψε» στον Καραμάνο κι εκείνος με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε τον αγώνα με την ακόλουθη σύνθεση: Σηφάκης, Γιαννούλης, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραγκούνης, Ούμπιντες, Καραγκούνης.

Στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας παρατάχθηκε ως εξής: Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος, Νάστος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Καλλέργης, Φάμπιο, Ιγκλέσιας, Ούμπινες, Ναπολεόνι, Δημούτσος.

Στο 64′ πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Καραμάνος (αντί Ούμπιντες), Μπάλλας (αντί Ιγκλέσιας), Τζαμάλ (αντί Νάστου) και στο 88′ ο Γρομητσάρης (αντί Μπάλλα).