Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα περίοδο θα πραγματοποιήσει αύριο (Τετάρτη)  ο Ατρόμητος Κ20 στο προπονητικό κέντρο Ακαδημιών (γήπεδο Νταμάρι) στις 18.30.

Νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Μουράτ Σεροπιάν (φωτό)  τον οποίο θα παρουσιάσει στους ποδοσφαιριστές ο Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών Τόλης Αποστόλου. Το υπόλοιπο team αποτελούν οι: Συνεργάτης προπονητής/γυμναστής: Κώστας Κωνσταντόπουλος, Β’ Συνεργάτης Προπονητής/Υπεύθυνος Ανάλυσης: Άγγελος Χόρτσας, Προπονητής Τερματοφυλάκων: Κωνσταντίνος Καρατασάκης, Φυσικοθεραπευτής: Βασίλης Παππάς, Έφορος Υλικού: Βασίλης Κεχαγιάς και Team Manager: Σίμος Συμεωνίδης.

Επικεφαλής της ιατρικής ομάδας είναι ο Νίκος Πισκοπάκης, γιατρός ο Ανδρέας Πισκοπάκης, head αναλυτής όλων των τμημάτων Under o Άρης Σαρακηνός, Υπεύθυνος Φυσικοθεραπείας ο Δημήτρης Βασιλείου και Υπεύθυνος Εκπαίδευσης και Εργομετρικών Εξετάσεων ο Βαγγέλης Μπεκρής.

Nα σημειωθεί ότι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων Κωνσταντίνος Καρατασάκης  θα έχει την εποπτεία και των υπόλοιπων τμημάτων. Έχει γεννηθεί στις 3 Ιανουαρίου 1988 και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’. Πέρσι εργάστηκε στην ΠΑΕ Σπάρτη ενώ έχει επίσης συνεργαστεί με την Ένωση Ερμιονίδας, τον Παννεμεατικό, τη Νέα Ιωνία, την Κύπρο Κορυδαλλού, τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και τον Ajax Hellas.

Οι παίκτες σήμερα και αύριο θα πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες εξετάσεις ανά γκρουπ στο Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου. Στις 18 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Ελατοχώρι Πιερίας.