Ο Ατρόμητος νίκησε με 2-1 τη Λίτεξ Λόβετς στο πρώτο φιλικό της νέας περιόδου και στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Με νίκη ξεκίνησε ο Ατρόμητος τα φιλικά προετοιμασίας, αφού η ομάδα μας επικράτησε με 2-1 της Λίτεξ Λόβετς στο πρώτο ματς επί βουλγαρικού εδάφους. Οι παίκτες μας παρουσιάστηκαν εμφανώς επηρεασμένοι από τη σκληρή προετοιμασία που έχουν κάνει ως τώρα όμως είχαν καλές στιγμές στο παιχνίδι τους και έδειξαν τα πρώτα δείγματα γραφής που είναι άκρως ενθαρρυντικά. Το πρωί άλλωστε είχε προηγηθεί κανονικά προπόνηση.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δοκίμασε δύο ενδεκάδες στα 90 λεπτά του αγώνα για να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματά του για την κατάσταση όλων των παικτών.

Μόλις στο 4 άνοιξε το σκορ με το εξαιρετικό σουτ του Ιγκλέσιας έξω από την περιοχή. Στο 53 ο Καραγκούνης εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απομάκρυνση του τερματοφύλακα της Λίτεξ μετά από το σουτ του Φυτανίδη για να κάνει το 2-0. Στο 65 ο ίδιος παίκτης νικήθηκε από τον Αλεξάντροφ σε εκτέλεση πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών είχε κερδίσει ο Καραμάνος.

Στο 66 ο Φυτανίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Βούλγαρο γκολκίπερ σε όμορφη απόκρουση και στο 81 ο Καλλέργης έπιασε εντυπωσιακό σουτ αλλά δεν βρήκε στόχο.Στο 88 η Λίτεξ κέρδισε (αυστηρό) πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τσβετάνοφ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός ο οποίος έφθασε σήμερα το πρωί στο Πράβετς μαζί με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Βασίλη Καρακατσάνη και Βασίλη Μπέτση καθώς και το δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη τον οποίο συνοδεύει ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Αρβανίτης.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το ματς με τους Ιτάνζ, Σκόνδρα, Οικονόμου, Λαζαρίδη, Νάστο, Ιγκλέσιας, Μπάλλα, Δημούτσο, Επστάιν, Πίτου, Κούτσι.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι Ράντμαν, Αθανασίου, Καντούτσης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μακρής, Μπρίτο, Καλλέργης, Μπέλιτς, Καραμάνος, Καραγκούνης και ο Τζαμάλ.