Την πέμπτη φετινή εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα μας στα Γιάννενα εναντίον του ΠΑΣ με 0-2 βάζοντας γερές βάσεις ώστε να κατακτήσει μια από τις κορυφαίες θέσεις της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Ο Ατρόμητος παίζοντας έξυπνο ποδόσφαιρο κατάφερε να επικρατήσει της αξιόμαχης ομάδας των Ιωαννίνων πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε ο Κουλούρης στο 12’ όταν σε φάουλ από τα δεξιά ο Ούμπιδες εκτέλεσε εξαιρετικά και ο Έλληνας διεθνής επιθετικός με πολύ καλή κίνηση πρόλαβε τους αντιπάλους του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα μας είχε και άλλες καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με Κουλούρη και Ουάρντα αλλά ο διπλασιασμός ήρθε στο νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 49’ όταν ο Χατζηϊσαίας ξεκίνησε απίστευτη ενέργεια πίσω από το κέντρο περνώντας 3 αντιπάλους δίνοντας ασίστ στον Ουάρντα που με υποδειγματικό πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-2.

Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να διευρύνει κι άλλο το σκορ αλλά το σουτ του Κουλούρη στο 79’ κατέληξε δοκάρι και άουτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Μέγιερι έχοντας καίριες επεμβάσεις κυρίως στο πρώτο ημίχρονο σε τρείς φάσεις των αντιπάλων.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας έφτασε τους 39 βαθμούς σε 21 αγωνιστικές της Superleague.

ΠΑΣ (Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος, Μπουκουβάλας, Αθανασιάδης, Κάστρο (71’ Μπαπτίστ), Βιντάλ (68’ Πάντελιτς), Μάνος

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηϊσαϊας,Ούμπιδες (90+3′ Κιβρακίδης), Κατράνης, Ουάρντα (81’ Μπουσούλαζιτς), Ενσικουλού (88’ Μανούσος), Κουλούρης, Μπρούνο, Ρισβάνης, Καρασαλίδης