Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και ζήτησης για τα νέα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας, η 1η περίοδος διάθεσης παίρνει παράταση μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019.

Όσοι φίλαθλοι της ομάδας μας προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους μέχρι την Παρασκευή συμμετέχουν στο μεγάλο διαγωνισμό που θα στείλει 3 τυχερούς στο πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι του Ατρομήτου (δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και εισιτήρια αγώνα).

Ισχύει ακόμα η προσφορά του ενός δώρο παιδικού εισιτηρίου διαρκείας με την αγορά ενός κανονικού για όλες τις θύρες εκτός της 3.

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου θα έχουν τις προσφορές των προηγούμενων χρόνων (παιδικό, φοιτητικό, ΑΜΕΑ, στρατιωτικό, ανέργου και οικογενειακό) και θα έχουν ισχύ για τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες μέχρι και τα Playoff, τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος Ελλάδας, του κυπέλλου Ελλάδας και τα φιλικά.

Οι τρόποι πληρωμής παραμένουν σταθεροί και υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά, με πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard εκτός Diners και American Express (με 3 άτοκες δόσεις σε όλα τα εισιτήρια διαρκείας που η τιμή τους είναι ίση ή μεγαλύτερη των 200€), με κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας πραγματοποιείται από το γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (Θύρα 2) ενώ υπάρχει και η δυνατότητα συμπλήρωσης της online φόρμας εγγραφής μέσω του www.atromitosfc.gr.

Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα έως και Παρασκευή 12.00 – 20.00 και Σάββατο 10:00-14:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2105777706.

diarkeias 19 20