Παρελθόν αποτελούν από τον Ατρόμητο έξι ποδοσφαιριστές, δύο εκ των οποίων αγωνίζονταν ως δανεικοί και άλλοι τέσσερις που ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαιά τους.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Ντάνι Σουάρεθ, Γιάννη Οικονομίδη και Βίνταρ Κιάρτανσον.

Ο Λαουρέντιου Μπρανέσκου αποκτήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, πραγματοποιώντας στο διάστημα της παρουσίας του μία συμμετοχή, αυτή στη διαδικασία των playouts κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Ντάνι Σουάρεθ αποτέλεσε προσθήκη του καλοκαιριού του 2022 και πραγματοποίησε 10 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ ο Βίνταρ Κιάρτανσον που επίσης αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 ολοκληρώνει την παρουσία του με το Αστέρι, έχοντας 8 γκολ σε 34 παρουσίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Γιάννης Οικονομίδης αποχωρεί από την ομάδα μας έπειτα από τρία χρόνια, καθώς αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020, διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε και μία σεζόν στην Κηφισιά (2021/22) με τη μορφή δανεισμού. Ο Γιάννη Οικονομίδης είχε συνολικά 26 συμμετοχές με την ομάδα μας.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Ατρόμητος γνωστοποιεί και την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους Ντόριν Ροτάριου και Αγκιμπού Καμαρά, που αγωνίζονταν ως δανεικοί από Λουντογκόρετς και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Ο Ντόριν Ροτάριου ήταν μέλος του Ατρόμητου για 1,5 χρόνο, αγωνιζόμενος σε 42 ματς και έχοντας 4 γκολ, ενώ ο Αγκιμπού Καμαρά που αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, σκόραρε 3 τέρματα σε 12 παρουσίες.

Ο Ατρόμητος τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας τους.