Δυο σημαντικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος με τον προπονητή της ομάδας μας Νταμίρ Κάναντι.

Η αρχική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί με τον κ. Κάναντι και τον τεχνικό διευθυντή του Ατρομήτου Γιάννη Αγγελόπουλο. Στη συνάντηση ο προπονητής μας εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη εναντίον του Ατρομήτου με αποκορύφωμα τα χθεσινά γεγονότα στον προημιτελικό κυπέλλου, αναφέροντας πως με τόσο κακές διαιτησίες εναντίον του Ατρομήτου δεν μπορεί να συνεχίσει την προσπάθεια του για μια ποιοτική ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο.

Από την πλευρά του ο κ. Αγγελόπουλος τόνισε στον Αυστριακό τεχνικό την αναγκαιότητα της παραμονής του στην ομάδα ώστε να συνεχίσει τη δουλειά που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο χρόνο. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου που βρέθηκαν στη συνάντηση και ζήτησαν από τον κ. Κάναντι την παραμονή του στην ομάδα.

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση του προπονητή με την παρουσία του μεγαλομετόχου του Ατρομήτου Γιώργου Σπανού και του Γιάννη Αγγελόπουλου. Ο κ. Σπανός ενίσχυσε τα όσα είχε αναφέρει στην πρωινή συνάντηση ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ζητώντας από τον κ. Κάναντι να αγνοήσει την εχθρική αντιμετώπιση της διαιτησίας στον Ατρόμητο συνεχίζοντας την εξαιρετική δουλειά που κάνει στην ομάδα προσθέτοντας ότι η διοίκηση θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση.

Στη συνάντηση έγινε γνωστή στον προπονητή και η τοποθέτηση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας μας, Fentagin, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση του.

Ο Νταμίρ Κάναντι τόνισε στους κ. Σπανό και κ. Αγγελόπουλο ότι έχει ιδιαίτερη αγάπη για την ομάδα μας και νιώθει ότι το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι να συνεχίσει τη δουλειά που κάνει στον Ατρόμητο.

Με αυτή την τοποθέτηση του κ. Κάναντι αυτό που προκύπτει είναι ότι η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος, όλοι μαζί ενωμένοι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τον Ατρόμητο με σκοπό η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της!