Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι νέος προπονητής της ομάδας Κ19 αναλαμβάνει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αναλαμβάνει ομάδα των τμημάτων υποδομής του Ατρομήτου αφού στο παρελθόν υπήρξε προπονητής της Κ15. Ο νέος προπονητής της Κ19 είχε ως ποδοσφαιριστής 15ετη συνεχή παρουσία στην Α’ Εθνική ενώ πέρα από την επιτυχημένη παρουσία του στην Κ15 της ομάδας μας, θριάμβευσε ως προπονητής της Παναχαϊκής καταφέρνοντας να διαχειριστεί αρμονικά ένα σύνολο νεαρών και συνάμα άπειρων ποδοσφαιριστών που πέτυχαν εξαιρετικές βαθμολογικές επιτυχίες.

Ο στόχος που τίθεται από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο είναι να δημιουργήσει μια ομάδα, στην οποία οι νέοι ποδοσφαιριστές θα ακολουθούν πλήρως καταρτισμένη προπόνηση αφού ζωτική σημασία αποτελεί η εκπαίδευση και η προετοιμασία τους για το άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον της αντρικής ομάδας.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο νέος προπονητής της Κ19, Σωκράτης Οφρυδόπουλος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση της ΠΑΕ Ατρόμητος για τη θέση του προπονητή της U19, μιας πολύ σημαντικής θέσης ακριβώς μετά την αντρική ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή των υποδομών κ. Γιώργο Κορακάκη για την εκτίμηση στη δουλειά μου. Θα δουλέψουμε ταπεινά, έχοντας γνώση τη σπουδαιότητα του συλλόγου».