Την απονομή έκανε ο πρώην άσος της ομάδας μας Γιώργος Κορακάκης.

Ο πρώην άσος του Ατρόμητου Γιώργος Κορακάκης που έχει συνδέσει το όνομά του με σημαντικές διακρίσεις της ομάδας μας στο παρελθόν (πρώτο ευρωπαϊκό γκολ με Σεβίλλη, ιστορικές νίκες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό) παρέδωσε σήμερα στον Σουμπίνιο το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον «Σούμπι» για την ανάδειξή του ως καλύτερου παίκτη της πρεμιέρας. Τον ξέρω από τον Εθνικό, στον οποίο ήμασταν συμπαίκτες, και εύχομαι να συνεχίσει να έχει και άλλες επιτυχίες στο μέλλον. Είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής ο οποίος κατά τη γνώμη μου θα είναι από τους καλύτερους στο φετινό πρωτάθλημα» δήλωσε ο Γιώργος Κορακάκης κατά τη διάρκεια της απονομής.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας δήλωσε με την σειρά του τα εξής:«Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα αυτό το βραβείο. Εύχομαι να παίζω πάντα καλά και να βοηθάω την ομάδα μου να βγαίνει πάντα κερδισμένη και να δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο.

Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετική οργάνωση και καλούς παίκτες οι οποίοι συμπεριφέρονται άψογα απέναντί μου. Θα κάνω τα πάντα για να δώσω χαρές στην ομάδα μου και ποιος ξέρει γιατί να μην πάρουμε κι ένα τίτλο;».

Ο Σουμπίνιο είπε ακόμη τα εξής:«Σίγουρα η ομάδα μου μπορεί να πετύχει κάτι καλύτερο φέτος. Δουλεύουμε σκληρά για να διορθώνουμε τα λάθη μας αλλά και για να πετύχουμε τους στόχους μας έτσι ώστε να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα ότι ο Ατρόμητος μπορεί να φθάσει ψηλά». Αναφέρθηκε τέλος και στη ρεβάνς με τη Νιούκαστλ για την οποία δήλωσε:«Μπήκαμε δυνατά για να πάρουμε το παιχνίδι, δυστυχώς έγιναν αυτά που έγιναν στη φάση του πέναλτι αλλά τώρα ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα πρέπει να σκεφτόμαστε την Ελλάδα που είναι και το πιο σημαντικό».

ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΤΟ από τη βράβευση του Σουμπίνιο στο www.actionimages.gr (όνομα χρήστη free, κωδικός images).