Η επίσκεψη του δημοφιλούς κωμικού στις ακαδημίες της ομάδας μας.

Μια ξεχωριστή επίσκεψη από ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους μας που χαρίζει απλόχερα γέλιο και χαρά δέχθηκαν απρόσμενα οι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών του Ατρόμητου. Ο δημοφιλής κωμικός Μάρκος Σεφερλής πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο των Ακαδημιών του Ατρόμητου στην Κηπούπολη και το κίνητρο του ήταν το γεγονός ότι το αγαπημένο του βαφτιστήρι, ο 12χρονος Αλέξανδρος παίζει στην ομάδα μας.

Τα παιδιά ξετρελάθηκαν μαζί του μόλις τον είδαν και του ζήτησαν να τους μιλήσει. Εκείνος τα μάζεψε στο κέντρο του γηπέδου και άρχισε τα λογοπαίγνια μαζί τους λέγοντας μετά από κάθε του ατάκα «καλό ε;» κάνοντας και την σχετική χειρονομία. Επειδή το γήπεδο των ακαδημιών βρίσκεται ως γνωστόν μέσα σε ένα νταμάρι και ο Μάρκος είπε κάποια στιγμή στα παιδιά:«Θα γίνω κυνηγός ταλέντων. Θα ανέβω πάνω στο βουνό με μια καραμπίνα και θα κυνηγάω ταλέντα» τους είπε κι έριξε ένα «καλό ε;» προκαλώντας φυσικά σεισμό από γέλια.

Ο ίδιος μίλησε στο atromitosfc.gr και είπε ότι: «Πραγματικά ήταν κάτι που μου άρεσε, ήταν πολύ ωραία και με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναπάω. Τα παιδιά και οι γονείς τους αλλά και οι παράγοντες του Ατρόμητου με υποδέχθηκαν με αγάπη.

Μέσα από την συζήτηση που είχα με τα παιδιά προσπάθησα να τους περάσω διάφορα μηνύματα και να τα ενθαρρύνω. Τους ζήτησα να βάζουν στόχους στη ζωή ενώ εκείνα μου ζητούσαν να «παίξω» μαζί τους με διάφορες ατάκες μου και φυσικά δεν τους χάλασα το χατίρι. Όλοι ξέρουν τι ομάδα είμαι, όμως είμαι αγνός φίλαθλος. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα αγαπητή σε όλους, έχει ένα πολύ σοβαρό ηγέτη τον κύριο Σπανό και αξίζει να πάει πολύ καλά. Το δείχνει με την πορεία του τα τελευταία χρόνια αλλά και με τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και το διαπίστωσα από κοντά».