Νέος προπονητής ανέλαβε ο Σωτήρης Ρίζος.

Στο Αθλητικό Κέντρο των Ακαδημιών του Ατρόμητου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα ο αγιασμός της ομάδας Κ20 εν όψει της περιόδου 2013-14.

Με νέα τεχνική ηγεσία αλλά και με πολύ ανανεωμένο ρόστερ η Κ20 του Ατρόμητου φιλοδοξεί να συνεχίσει την παραγωγική της διαδικασία που είναι η εξέλιξη των ποδοσφαιριστών της και ταυτόχρονα να παρουσιάζεται όπως κάθε χρόνο άκρως ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League.

Nέος προπονητής της ομάδας είναι ο Σωτήρης Ρίζος. Βοηθός προπονητή (και αναλυτής) ο Άρης Σαρακηνός, γυμναστής – προπονητής τερματοφυλάκων ο Τάσος Μπαμπανιώτης, υπεύθυνος τεχνικής κατάρτισης ο Θανάσης Σερπάνος φυσικοθεραπευτής ο Δημήτρης Κίτσιος, φροντιστής ο Βασίλης Κεχαγιάς. Γενικός αρχηγός ο Σίμος Συμεωνίδης.

Τεχνικός διευθυντής της Κ20 είναι ο Τάκης Μιχαλέτος και σκάουτ ο Τόλης Αποστόλου.

Αποκτήθηκαν οι: Έκτορας Παναγιωτόπουλος (μέσος από Παράδεισο Αμαρουσίου), Παναγιώτης Κομνηνός (επιθετικός από Απόλλωνα Χαλανδρίου), Μάριος Κωστούλας (αμυντικός από Πελασγιώτισα Λάρισας), Δημήτρης Τατσόπουλος (μέσος από ΠΑΟ Λουτρακίου), Σταύρος Παπαδάκος (μέσος από Ιωνικό).

Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αποτελείται αναλυτικά από τους: Χρήστο Θεοδωράκη, Γιώργο Κούμη, Γιώργο Κούμτσιο, Χαράλαμπο Βαρδακώστα, Αριστομένη Τζιτζικαλάκη, Μάριο Κωστούλα, Δημήτρη Κρητικό, Δημήτρη Κονταξή, Δημήτρη Σιδηρόπουλο, Παναγιώτη Ζήνωνος, Σπύρο Βλάχο, Σταύρο Παπαδάκο, Davit Gizgizian, Κώστα Δηλαβέρη, Δημήτρη Κοβάτση, Έκτορα Παναγιωτόπουλο, Παναγιώτη Κομνηνό, Δημήτρη Τατσόπουλο, Δημήτρη Ζουζουλή, Μάριο Καραγιάννη, Μιχάλη Δήμο, Απόστολο Χατζηστάμου, Γιώργο Ζούκα, Μιχάλη Μπαστακό, Παναγιώτη Μαθιόπουλο.

ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Κ20 στο www.actionimages.gr (όνομα χρήστη free, κωδικός images).