Προπονητής συνεχίζει ο Λουκάς Κάλλας, ποιοι παίκτες αποκτήθηκαν.

Στο Αθλητικό Κέντρο των Ακαδημιών του Ατρόμητου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της ομάδας Κ17 για την περίοδο 2013-14.

Με προπονητή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον Λουκά Κάλλα η ομάδα Κ17 έχει ως στόχο να βάλει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στη φιλοσοφία να αγωνίζονται και να συμπεριφέρονται ως επαγγελματίες ώστε μέσα από την ατομική και ομαδική διάκριση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας να ανέβουν τα σκαλιά της ιεραρχίας και να φθάσουν στην επαγγελματική ομάδα του Ατρόμητου!.

Κατά τη φετινή μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Παναγιώτης Καλογεράς (τερματοφύλακας) από Αετό Κορυδαλλού, Myrta Fabion (τερματοφύλακας) από Αγίους Αναργύρους Ελευσίνας, Ιωάννης Κουτσομύτης (αμυντικός) από Αετό Κορυδαλλού, Χρήστος Κόλλας (επιθετικός) από Κηπούπολη, Αλέξανδρος Κατράνης (χαφ) από Αγία Παρασκευή Βόλου, Δημήτρης Κατσούλας (μέσος) από ΑΟ Φιλελλήνων Άρτας, Βασίλης Χαραλάμπους (αμυντικός) από Αίαντα Γαστούνης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος (επιθετικός) από Νίκη Ρέντη.

Γυμναστής είναι ο Δημήτρης Βαφειάδης, προπονητές τερματοφυλάκων οι Τάκης Γιαταγανάκης, Νίκος Κατσικώστας, φυσικοθεραπευτής ο Δημήτρης Κίτσιος, φροντιστής ο Βασίλης Βλάχος. Γενικός Αρχηγός ο Στέλιος Λαδόπουλος.

Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας είναι ο Παναγιώτης Μιχαλέτος και σκάουτ ο Τόλης Αποστόλου.

Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αποτελείται αναλυτικά από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μύρτκα, Κυρίτσης, Καλογεράς, Αβραμίδης, Μυλωνάς, Αρκούδας, Χρούσελ, Γιαταγανάκης, Αλεξίου, Μωραϊτης, Χαραλάμπους, Μανιώτης, Παναγιωτόπουλος, Νάτσος, Κατσούλας, Λημνιός, Λαζαρίδης, Κουτρούλης, Παπαδόπουλος, Κόκκας, Χολέβας, Κατράνης, Δαλκαφούκης, Αθανασόπουλος, Κολλάς.

ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Κ20 στο www.actionimages.gr (όνομα χρήστη free, κωδικός images).