Ο Ατρόμητος κέρδισε με 2-1 τον Πανθρακικό.

Υπό βροχή για μεγάλο διάστημα του αγώνα διεξήχθη το πρώτο φιλικό του Ατρόμητου ενώπιον των οπαδών μας, όπου η ομάδα μας επικράτησε με 2-1 του Πανθρακικού. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς άφησε στον πάγκο τα δύο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα, τους Γιαννούλη και Σουμπίνιο που αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος, ενώ είχε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει περισσότερες φορές με τους Δημούτσο (16), Ιγκλέσιας (19), Μπρίτο (21). Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τις πολλές αλλαγές για τις δύο ομάδες, αλλά και πάλι η ομάδα μας δεν έχασε τον έλεγχο του ματς.

Ο Σκόνδρας στο 29 με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έπειτα από συνδυασμό με τον Μπέλιτς κι ο Μπρίτο με ένα δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα στο 59 ήταν οι παίκτες που βρήκαν δίχτυα για τον Ατρόμητο, ενώ ο Κυβελίδης με σουτ μείωσε στο 65.

Ατρόμητος: Ιτάνζ (82 Καραγκιολίδης), Σκόνδρας (82 Αθανασίου), Φυτανίδης (73 Νάστος), Λαζαρίδης (73 Ταυλαρίδης), Επσταϊν (76 Καλλέργης), Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία (50 Σουμπίνιο), Μπρίτο (67 Μπάλλας), Δημούτσος (67 Καραγκούνης), Μπέλιτς (57 Γιαννούλης), Κούτσι (62 Καραμάνος)

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος (46 Αντίλοβιτς), Μελίσσης (65 Μακρυδημήτρης), Σαρακατσάνος, Σερφά, Χρήστου (82 Ντε Κάστρο), Λαδάκης (65 Σκλιοπίδης), Μουνάφο, Μίνγκας (46 Μιχαλόπουλος), Μπαϊκαρά, Λουσέρο (80 Καθάριος), Κυβελίδης (65 Κοντογουλίδης)