Ο Ατρόμητος δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Καλλιθέας σε φιλικό παιχνίδι στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Καλλιθέας σε φιλικό παιχνίδι στο Περιστέρι. Με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, η ομάδα μας επικράτησε με 2-0 κι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιώντας σχεδόν δύο διαφορετικές ενδεκάδες.

Το πρώτο τέρμα πέτυχε ο Οικονόμου στο 37’ με δυνατό διαγώνιο σουτ, αφού κέρδισε το ριμπάουντ από το πρώτο σουτ του Καραγκούνη έξω από την περιοχή που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κατσούλη. Το δεύτερο γκολ ήταν εξίσου όμορφο και το πέτυχε ο Καραμάνος με τακουνάκι, αφού πρώτα ο Γιαννούλης είχε συνδυαστεί με τον Επστάιν και γύρισε στον επιθετικό της ομάδας.

Ατρόμητος: Ράντμαν, Αθανασίου (64 Σκόνδρας), Νάστος, Ταυλαρίδης (68 Λαζαρίδης), Οικονόμου (62 Γιαννούλης), Καλλέργης (68 Φυτανίδης), Μακρής (62 Ιγκλέσιας), Πίτου Γκαρσία, Τζαμάλ (64 Έπσταϊν), Καραγκούνης (56 Μπρίτο), Μπέλιτς (50 Καραμάνος)

Καλλιθέα: Κατσούλης, Μουσταφίδης, Πλάτανος (57 Μαρουκάκης), Αρβανίτης, Πίκολο, Καλτσάς (75 Ματσούκας), Ρουσάκης, Σταύρου (84 Φουντουκίδης), Ντακόλ (66 Κατσικογιάννης), Φαρινόλα (41 Ατματσίδης), Ντα Σίλβα