Νέος συμπαίκτης στο πλευρό του Ατρόμητου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της χορηγική συνεργασία με την εταιρεία La Riva Catering.

Η εταιρεία La Riva Catering, ξεκίνησε το 2005, σε ένα μικρό εργαστήριο στην περιοχή του Περιστερίου.

Στην πορεία της χάρη στην συνεχή ζήτηση των πελατών της, αλλά ταυτόχρονα και στο μεράκι, την παράδοση και τη δημιουργία, κατάφερε και ανέπτυξε έως σήμερα μια μεγάλη παραγωγική μονάδα, με έδρα της το Ίλιον, όπου μπορεί πλέον να εξυπηρετήσει καθημερινές ανάγκες χιλιάδων καταναλωτών.

H La Riva Catering, με το απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό της και με γνώμονα πάντα την ποιότητα, την αγάπη και τη διασφάλιση των προϊόντων της σύμφωνα με το σύστημα ISO 22000:2005 και ISO 9001:2008 παράγει καθημερινά, μια εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων για το αγοραστικό κοινό της.

Κάθε προϊόν της εταιρείας La Riva Catering είναι για εμάς ξεχωριστό και το χαρακτηρίζει η δημιουργική φαντασία τόσο στη γεύση, όσο και στην εμφάνιση. Όλα τα εδέσματα παρασκευάζονται με την επιλογή άριστων ποιοτικά πρώτων υλών, συσκευάζονται με απόλυτη ασφάλεια και τηρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής, τόσο στην παρασκευή τους, όσο και στην μεταφορά τους, ώστε να καταφθάνουν ολόφρεσκα στο τόπο προορισμού τους.

Η La Riva Catering, τροφοδοτεί καθημερινά το προσωπικό μεγάλων εταιρειών, αλλά και μικρότερων επιχειρήσεων, και δεν απουσιάζει από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής μας, όπως Γάμοι-Βαπτίσεις-Πάρτυ Γενεθλίων, Εγκαίνια κτλ.