Νέος παίκτης του Ατρόμητου ο Στάθης Ταυλαρίδης!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από σήμερα ο ποδοσφαιριστής Στάθης Ταυλαρίδης αποτελεί μέλος της ομάδας μας.

Ο ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος από την ΠΑΕ ΟΦΗ αποδέχθηκε την πρόταση του συλλόγου και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:« Επέλεξα τον Ατρόμητο ως επόμενο σταθμό της καριέρας μου γιατί είναι μια σοβαρή και οργανωμένη ομάδα. Τη μεγαλύτερη εγγύηση όμως αποτελεί η παρουσία του κυρίου Γιώργου Σπανού, ενός σοβαρού προέδρου που ότι υπόσχεται το πράττει και στη σημερινή πραγματικότητα αυτό είναι κάτι πραγματικά δυσεύρετο. Σε αυτή τη φάση χρειαζόμουν λοιπόν μια ομάδα σαν τον Ατρόμητο γιατί γίνεται τα τελευταία χρόνια μια πολύ σωστή δουλειά και μπορεί να προσφέρει στον ποδοσφαιριστή όλες εκείνες τις ανέσεις και υπηρεσίες για να μπορέσει να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό μέσα στο γήπεδο.

Είναι αλήθεια ότι δέχθηκα προτάσεις από αρκετές ομάδες και το καλό είναι ότι οι πιο φερέγγυες μου πρότειναν συμβόλαιο. Ο Ατρόμητος μέσα από τις επαφές που είχα με τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο μου παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο πλάνο.

Πιστεύω λοιπόν ότι είναι η ομάδα που μου ταιριάζει περισσότερο, κι εκτιμώ ότι πέτυχα διάνα στην επιλογή μου. Επιπλέον κίνητρο αποτελεί βέβαια για εμένα και η παρουσία του κυρίου Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τιμόνι της νέας μου ομάδας, τις ικανότητες του οποίου αλλά και τις επιτυχίες του στους πάγκους όλοι μας γνωρίζουμε.

Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις και στα 15 χρόνια που βρίσκομαι μέσα στα γήπεδα θέλω να μιλάω με έργα. Ο κόσμος του Ατρόμητου ας είναι σίγουρος ότι θα βλέπει ένα αθλητή που θα σέβεται και θα τιμάει τη φανέλα που φοράει και θα τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο».

Ο Στάθης Ταυλαρίδης έχει γεννηθεί στον Προβατά Σερρών στις 21 Ιανουαρίου 1980. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τον Ηρακλή την περίοδο 1996-97 και αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2001.

Με εισήγηση του Αρσέν Βενγκέρ πήρε μετεγγραφή στην Άρσεναλ τον Ιανουάριο του 2002 και αποχώρησε δύο χρόνια αργότερα, με ενδιάμεσο σταθμό (για έξι μήνες) την Πόρτσμουθ. Η γαλλική Λιλ τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2004 και αγωνίστηκε σε αυτήν για 3,5 χρόνια. Το καλοκαίρι του 2007 μεταπήδησε στην Σεντ Ετιέν στην οποία παρέμεινε μέχρι και το καλοκαίρι του 2010 όταν πήρε την απόφαση επαναπατρισμού για λογαριασμό της Λάρισας (περίοδος 2010-11). Τελευταίος του σταθμός ήταν ο ΟΦΗ (περίοδος 2011-12).

Συνολικά στην Α Εθνική έχει 115 συμμετοχές ( 1 γκολ), στην FRA1 – 157 συμμετοχές (2 γκολ) στην DIV1- 4 συμμετοχές και στην PRL- 1 συμμετοχή. Είναι 2 φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «4».

ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΤΟ (ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ) από την υπογραφή συμβολαίου του Στάθη Ταυλαρίδη στο Αction Ιmages, όνομα χρήστη «free», κωδικός «images».