Ελαφρύ διάστρεμμα στην πρωινή προπόνηση ο Καραγκούνης.

Η βροχή για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ευτυχώς δεν χάλασε ούτε σήμερα, την προετοιμασία της ομάδας μας στα μαγευτικά Χάνια του Πηλίου.

Χθες έβρεξε πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης, σήμερα οι πρώτες στάλες άρχισαν λίγα μόλις λεπτά μετά το τέλος επίσης της απογευματινής προπόνησης (το πρόγραμμα είχε και πρωινή προπόνηση).

Το εγερτήριο των παικτών, όπως κάθε μέρα, ήταν στις 7.30 το πρωί. Ένα μικρό πρωινό και αμέσως προπόνηση που είχε πολλές ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης.

Ακολούθησε αποθεραπεία για όλους στη μικρή πισίνα με κρύο νερό, άλλοι παίκτες κολύμπησαν στην μεγάλη πισίνα και άλλοι έκαναν τζακούζι.

Το απόγευμα η προπόνηση είχε ασκήσεις με μπάλα, τελειώματα φάσεων και δίτερμα στο μισό γήπεδο με 5 γκολ (4 Ναπολεόνι, 1 Μπρίτο).

Στα ευχάριστα, η επιστροφή των Φυτανίδη, Καραμάνου κανονικά στο ρυθμό των προπονήσεων.

Αντίθετα στο ιατρικό δελτίο που συνέταξε ο γιατρός Πέτρος Καπράλος βρίσκονται τα ονόματα των: Μπάρκα (πόνους στον αυχένα), Γεωργίου (συνέχισε τη θεραπεία), Καραγκούνη (έπαθε ένα ελαφρύ διάστρεμμα στη πρωινή προπόνηση και ξεκίνησε θεραπεία με την προοπτική να επιστρέψει την Κυριακή).

Ο Μπάλλας συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Τις δύο προπονήσεις παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα το βράδυ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ στο www.actionimages.gr (όνομα χρήστη free κωδικός images).