Μεταγραφή Καλέγρη

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από σήμερα ο ποδοσφαιριστής Μανώλης Καλλέργης αποτελεί μέλος της ομάδας μας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που διέπρεψε φέτος στο πρωτάθλημα της Football League με τα χρώματα του Φωκικού βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Προηγήθηκε ωστόσο η συμφωνία της ομάδας μας με τον Φωκικό.

Αμέσως μετά μίλησε στο atromitosfc.gr και δήλωσε τα εξής αναφορικά με την συμφωνία του με τον Ατρόμητο:

«Από την πρώτη στιγμή που ο εκπρόσωπος μου κύριος Ματθαίος με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του Ατρόμητου, αυτομάτως έφυγε από το μυαλό μου κάθε άλλη πρόταση που είχα δεχθεί και ο ερχομός μου στην ομάδα αποτέλεσε μονόδρομο.
Ο Ατρόμητος έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου και πλέον είναι μια μεγάλη ομάδα. Έχει μέλλον, φιλοδοξίες κι επενδύει σε νέους παίκτες, κυρίως σε Έλληνες ενώ κάθε χρόνο κοιτάζει όλο και πιο ψηλά.

Σε συνδυασμό με την παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας είπα το «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη. Αποτελεί μάλιστα μεγάλη τιμή που θα δουλέψω μαζί του και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τον δικαιώσω.

Στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά, να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορώ από την πλευρά του για την υλοποίησή των στόχων της. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο του Ατρόμητου κύριο Γιώργο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο γιατί από την πρώτη στιγμή με περιέβαλαν με εμπιστοσύνη και με έκαναν να νιώθω ότι βρίσκομαι χρόνια στον Ατρόμητο».

Ο Μανώλης Καλλέργης γεννήθηκε στην Άμφισσα στις 5 Δεκεμβρίου 1990 και ξεκίνησε την καριέρα του από την τοπική Ακαδημία 94. Ακολούθως αγωνίστηκε σε Κεχαγιά Προσηλίου, ΑΟ Καρδίτσας (2009-10-Δ Εθνική) και τα τελευταία δύο χρόνια στον Φωκικό με τον οποίο είχε 28 συμμετοχές, 2 γκολ (Γ Εθνική) και 32 συμμετοχές – 4 γκολ (Β Εθνική).

Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στις θέσεις του αριστερού και δεξιού χαφ και του περιφερειακού επιθετικού.

ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΤΟ (ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ) από την υπογραφή συμβολαίου του Μανώλη Καλλέργη στο Αction Ιmages, όνομα χρήστη «free», κωδικός «images».

* Ο Παναγιώτης Μπάλλας κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Νέων για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 στην Εσθονία (3-15/7/2012).