Τις φιλικές νίκες του στην Αυστρία διπλασίασε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ατρόμητος επικρατώντας με 1-2 της Αούστρια Λουστενάου.

Ο αγώνας που διεξήχθη στις 18.00 (τοπική ώρα Αυστρίας) αποτέλεσε πιο δυνατό τεστ από αυτό της Ντόρνμπιρν, με τον προπονητή της ομάδας μας να βγάζει ακόμα πιο ισχυρά συμπεράσματα για τη νέα σεζόν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αλλαγές κατοχής και από τις δύο ομάδες με την Αούστρια Λουστενάου να ανοίγει το σκορ στο 18’ από σουτ εντός περιοχής μετά από αναταραχή που υπήρξε στην περιοχή της ομάδας μας σε κόρνερ.

IMG 0081

Ο Ατρόμητος δεν άργησε να απαντήσει και στο 25’ έπειτα από σέντρα του Μπρούνο, ο Κουλούρης με συνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-1 ενώ πέντε λεπτά αργότερα είχε και δοκάρι.

Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 60’ ο Ρισβάνης με κεφαλιά μέσα στη μεγάλη περιοχή έπειτα από εξαιρετικού φάουλ του Γιαννούλη.

Δεύτερο δείγμα θετικό για τον φετινό Ατρόμητο που δείχνει ότι κατέχει εξαιρετική συνοχή από την περσινή χρονιά αλλά και δυνατότητες να αγωνιστεί με διαφορετικά συστήματα στη διάρκεια του παιχνιδιού.

IMG 0331

Πλέον απομένουν ακόμα δύο φιλικά στο Β’ στάδιο της προετοιμασίας με τις Ελβετικές ομάδες, Ζυρίχη και Γκρασχόπερς.

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Σάκιτς, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Νταβιώτης, Μπρούνο, Γαρουφαλιάς, Μπουσούλατζιτς, Μούγιακιτς, Κουλούρης

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μέγιερι, Χατζηϊσαίας και Λαζαρίδης

Δείτε τα γκολ της ομάδας μας από το Ατρόμητος TV: