Συνέντευξη του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, Βασίλη Μπέτση.

Tο μεγάλο ματς με τη Νιούκαστλ την ερχόμενη Πέμπτη στο γήπεδο Περιστερίου για τη φάση των play offs του Εuropa League κυριαρχεί πλέον στο στρατόπεδο της ομάδας μας και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ατρόμητος Βασίλης Μπέτσης σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο atromitosfc.gr απεύθυνε έκκληση στον κόσμο του Περιστερίου να σταθεί στο πλευρό της ομάδας.

«Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι το σημαντικότερο που έχει δώσει ποτέ η ομάδα μας στα 90 χρόνια ζωής της μέσα στο «σπίτι» της γι αυτό και είναι χρέος όλων των Περιστεριωτών να σταθούν στο πλευρό των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας. Ποτέ άλλοτε ο Ατρόμητος δεν έχει δώσει ένα τόσο μεγάλο ματς μέσα στο Περιστέρι και από αυτή την άποψη είμαστε περήφανοι που θα φιλοξενήσουμε ένα club του μεγέθους της Νιούκαστλ» δήλωσε ο Βασίλης Μπέτσης (αριστερά στη φωτό) και συνέχισε:« Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για την πετυχημένη διεξαγωγή του αγώνα τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά. Το Περιστέρι γιορτάζει και πρέπει να δούμε ένα κατάμεστο γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι μας θα είναι ο δωδέκατος παίκτης και θα δώσουν τεράστια ώθηση στους ποδοσφαιριστές. Την Πέμπτη όλο το Περιστέρι πρέπει να σταθεί δίπλα στον Ατρόμητο».

Ο Βασίλης Μπέτσης αναφέρθηκε στην συνέχεια στα δύο ματς με τη Νιούκαστλ λέγοντας τα εξής: Συμφωνώ με όσα έχει πει τις προηγούμενες μέρες ο προπονητής μας κύριος Μπάγεβιτς. Ο Ατρόμητος δεν έχει τίποτα να χάσει αλλά μόνο να κερδίσει από αυτά τα παιχνίδια. Μπορεί να είμαστε το αουτσάιντερ όμως στο ποδόσφαιρο τα όνειρα δεν απαγορεύονται. Έχουμε δει πολλές φορές να γίνονται μεγάλες ανατροπές και τον Δαβίδ να κερδίζει τον Γολιάθ. Γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς;».

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου μίλησε ωστόσο και για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας που είναι προ των πυλών: «Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που μπορεί να χωρέσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και των συνεργατών του αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για το μέλλον. Σε συνδυασμό με το πλούσιο έμψυχο δυναμικό, όπου σε κάθε θέση υπάρχουν δύο ισάξιοι ποδοσφαιριστές δεν έχω καμία αμφιβολία ότι φέτος μπορούμε και θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί σε όλους τους θεσμούς».