Κώστας Γιαννούλης και Σουμπίνιο πήραν μέρος στην απογευματινή προπόνηση

Ούτε ώρα δεν άφησαν να πάει χαμένη, οι Κώστας Γιαννούλης και Σουμπίνιο οι οποίοι πήραν μέρος στην σημερινή απογευματινή προπόνηση.

Ο Γιαννούλης ήρθε από τη Γερμανία και αμέσως πήρε κατεύθυνση από το «Ελ. Βενιζέλος» προς το αθλητικό κέντρο. Γνωρίστηκε με το νέο τεχνικό επιτελείο και τους νέους συμπαίκτες του καθώς τους παλιούς τους γνωρίζει από πέρσι, και στην συνέχεια έλαβε μέρος, λόγω κόπωσης, στο μισό πρόγραμμα.

Ο Σουμπίνιο, υπέγραψε συμβόλαιο το μεσημέρι και πριν προλάβει να πάρει το δρόμο για το σπίτι του, επέστρεψε πάλι στο αθλητικό κέντρο. Ο γενικός αρχηγός Σπύρος Σοφιανός τον γνώρισε στο ποδοσφαιρικό τμήμα και κατόπιν πήρε μέρος σε όλη την προπόνηση κανονικά. Ο «Σούμπι» ζήτησε μάλιστα από τον φροντιστή Νίκο Κάτσικα να του τυπώσει τη φανέλα με το νούμερο «86» για να τη φοράει στη νέα περίοδο.

Έτσι, ο μοναδικός παίκτης που απουσίασε ήταν ο Γιάννης Σκόνδρας, λόγω ενός μικρού διαστρέμματος αλλά στην αυριανή απογευματινή προπόνηση αναμένεται να πάρει μέρος κανονικά.

*Στο πρώτο φιλικό ματς της νέας περιόδου, η ομάδα Κ-20 νίκησε σήμερα στο «Απίλλειο» τον Πανιώνιο με 3-2. Τα γκολ πέτυχαν οι Καμβύσης, Πολυχρόνης, Κοβάτσης. Την Κυριακή, θα δώσει το δεύτερο φιλικό στην Κόρινθο με την τοπική ομάδα της Football League 2.