Λήξη συνεργασίας με Στέλιο Σφακιανάκη - Ηλία Αναστασάκο

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Στέλιο Σφακιανάκη και Ηλία Αναστασάκο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος επικοινώνησε σήμερα μαζί τους και τους ευχαρίστησε θερμά για τον άψογο επαγγελματισμό που επέδειξαν καθώς και για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στον Ατρόμητο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας μας το καλοκαίρι του 2009 αμέσως μετά την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Στέλιος Σφακιανάκης αγωνίστηκε συνολικά 74 φορές στο πρωτάθλημα ( με 8 γκολ) και 12 φορές στο Κύπελλο Ελλάδας. Έπαιξε 90 λεπτά στον περσινό τελικό με την ΑΕΚ και 43 λεπτά στο φετινό τελικό με τον Ολυμπιακό.

Ο Ηλίας Αναστασάκος είχε 69 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και πέτυχε 17 γκολ. Μαζί με τον Κώστα Μήτρογλου βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ της ομάδας μας στην Α Εθνική. Στο κύπελλο Ελλάδας αγωνίστηκε 11 φορές. Έπαιξε 90 λεπτά στον περσινό τελικό με την ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος, τους εύχεται επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους!.

*Ο Γενικός Αρχηγός Σπύρος Σοφιανός και ο γυμναστής Δημήτρης Μπουρουτζίκας βρέθηκαν σήμερα στο Καρπενήσι κι επιθεώρησαν τους χώρους και τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν την ομάδα μας στο α στάδιο προετοιμασίας.

* Η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας θα συνεχιστεί αύριο από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων από τις 12.00 μέχρι τις 20.00 και καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.