Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για το παιχνίδι του επαναληπτικού προημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη στις 19.30 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 12.00 μέχρι τις 20.00 στο εκδοτήριο της Θύρας 2.

Γίνεται γνωστό ότι δεν υπάρχει θύρα για τους φιλοξενούμενους οπαδούς για λόγους ασφαλείας ενώ κατά την είσοδο των φιλάθλων στις υπόλοιπες θύρες που θα λειτουργήσουν θα υπάρξουν αυστηροί σωματικοί έλεγχοι και έλεγχοι εισιτηρίων. Η προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο θα πρέπει να γίνει πιο νωρίς από την έναρξη του αγώνα διότι θα υπάρξει καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο λόγω του ελέγχου.

Η Θύρα 5 θα λειτουργήσει μόνο για τους μαθητές που έχουν διαρκείας και όσους κατέχουν βραχιολάκι ελεύθερης εισόδου. Οι γονείς που επιθυμούν να βρίσκονται στη μαθητική Θύρα θα πρέπει για να αγοράσουν εισιτήριο να επιδείξουν στο εκδοτήριο είτε το μαθητικό διαρκείας είτε το βραχιολάκι δωρεάν εισόδου.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.