Σκόρερ των δύο τερμάτων ο Στέφανο Ναπολεόνι.

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί αγγλικού εδάφους ο Ατρόμητος αναδείχθηκε απόψε ισόπαλος με την Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ στο «Bramall Lane» με 2-2.

Στο ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα μας έδειξε επηρεασμένη από την ταλαιπωρία του τρίωρου ταξιδιού από το Τσέστερ στο Σέφιλντ (έφθασε στο γήπεδο μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα) και μπήκε πολύ μουδιασμένη με αποτέλεσμα μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Πόρτερ που έμεινε ξεχασμένος μέσα στην περιοχή έκανε το 1-0.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο όμως η εικόνα του Ατρόμητου βελτιώθηκε αισθητά και η ισοφάριση ήρθε στο 11′ με κοντινό πλασέ του Ναπολεόνι που εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε σουτ του Παπαδόπουλου (1-1).

Οι 3000 φίλαθλοι χειροκρότησαν πάντως θερμά το δεύτερο γκολ του Ατρόμητου που πέτυχε ο σολίστ Στέφανο Ναπολεόνι στο 26′ έπειτα από ωραία συνεργασία με τους Παπαδόπουλο, Μπρίτο (1-2).

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90′ με προβολή από ένα μέτρο του Τέιλορ (2-2).

Συμπερασματικά η ομάδα μας έδειξε ότι έχει πάρει την σωστή πορεία στο δρόμο της. Είχε και πάλι καλή κυκλοφορία της μπάλας, καλή ανάπτυξη και αποτελεσματικότητα. Ταυτόχρονα δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή μας να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες και ειδικά τους νέους σε ηλικία που φώναξαν «παρών» αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες που θα φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον.

O Γιώργος Παράσχος παρέταξε την ομάδα μας ως εξής:

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Καραγκούνης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Παπαδόπουλος, Ναπολεόνι.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μπάρκας, Νάστος, Ταυλαρίδης (67′ Φυτανίδης), Λαζαρίδης (82′ Γρομητσάρης), Γιαννούλης (67′ Τζαμάλ), Ούμπιντες, Μπάλλας, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (70′ Φάμπιο), Παπαδόπουλος (67′ Καραμάνος), Ναπολεόνι(55′ Καλλέργης).