Με θετικό πρόσημο αφήνει ο Ατρόμητος την Αγγλία παρά τη φιλική ήττα με 3-1 από τη Γουέστ Μπρόμιτς.

Μια νέα πολύ καλή εμφάνιση, μια νέα απόδειξη για τις δυνατότητες της ομάδας μας που ολοκλήρωσε με πλήρη επιτυχία την σειρά των φιλικών στην Αγγλία.

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι ο Ατρόμητος μπορεί να γνώρισε απόψε την ήττα από την Γουέστ Μπρόμιτς που κατέκτησε πέρσι την 8η θέση στη Πρέμιερ Λιγκ με σκορ 3-1 ωστόσο για μια ακόμη φορά έδειξε απτά δείγματα γραφής μέσα στον αγωνιστικό χώρο για εξήντα τουλάχιστον λεπτά. Ταυτόχρονα ο προπονητής μας Γιώργος Παράσχος έκανε διαχείριση του έμψυχου δυναμικού δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να πάρουν παραστάσεις από μια αναμέτρηση που είχε ένταση, ρυθμό και μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Στο 13′ ο Τσενάμο σταμάτησε σε τετ α τετ τον Λογκ και στην εξέλιξη της φάσης ο Φυτανίδης έβγαλε τη μπάλα στην αντεπίθεση, ο Παπαδόπουλος με ωραία ενέργεια την έκοψε στον Καραγκούνη κι εκείνος με ψύχραιμο πλασέ απέναντι στον Μάιχιλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (14′).

Στο 41′ δεν υποδείχθηκε από τον Άγγλο διαιτητή ο ορισμός του πέναλτι όταν ο Μάιχιλ κλάδεψε από πίσω τον Παπαδόπουλο που σωστά διαμαρτυρήθηκε.

Στην επανάληψη, Γουέστ Μπρόμιτς ισοφάρισε με κεφαλιά του Ανελκά στο 54′. Στο 66′ ο Μπεράϊνο σημάδεψε με ωραίο σουτ το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη και έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με προβολή από ένα μέτρο έκανε το 2-1.΄Τρία λεπτά πριν από το τέλος ο Ρόζενμπεργκ με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Α’ ημίχρονο: Τσενάμο, Νάστος, Παπαδόπουλος, Ούμπιντες, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Πρίτο, Γιαννούλης, Δημούτσος, Πίτου (42′ Ιγκλέσιας), Καραγκούνης.

Β’ ημίχρονο: Σηφάκης, Νάστος(66′ Παπουτσογιαννόπουλος), Γιαννούλης (66′ Τζαμάλ), Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος(66′ Μπάλλας), Ιγκλέσιας, Μπρίτο (66′ Καλλέργης), Φάμπιο, Καραμάνος, Καραγκούνης(85′ Γρομητσάρης).

Η Γουέστ Μπρόμιτς παρατάχθηκε με την ακόλουθη σύνθεση:Μάιχιλ, Τζόουνς, Μακόλεϊ, Τάμας, Ποπόφ, Μουλούμπου, Γιάκομπ, Μπρουντ, Ρόζενμπεργκ, Λονγκ, Μπεραΐνο. Ο Ανελκά πέρασε στο παιχνίδι στο 46′.