Ήττα για την ομάδα μας στο δεύτερο φιλικό του φετινού καλοκαιριού και το πρώτο στην Ολλανδία.

Σε ένα ματς που ο προπονητής μας, Κρις Κόλμαν χρησιμοποίησε 20 παίκτες για 45 λεπτά, θέλοντας να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, η ομάδα μας ηττήθηκε 1-0 από τη Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Λουγκάσι στο 66’, έπειτα από μία φάση διαρκείας στα καρέ του Ανδρέα Γιαννιώτη.

Ωστόσο, η ομάδα μας είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει όταν ο Δαλαμήτρας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, αλλά δεν καταλογίστηκε η παράβαση, ενώ στο 25’ από εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ, ο Κόεν έδιωξε σε κόρνερ. Στο 45’ και πάλι ο Μουνίθ εκτέλεσε το φάουλ υποχρεώνοντας τον Μπάρτκους σε σπουδαία επέμβαση.

Ο Μπάρτκους είπε «όχι» και στον Τζαβίδα στο 47’, που ολοκλήρωσε με μονοκόμματο σουτ τη φάση από σέντρα του Τζοβάρα και στο 64’ ήταν η σειρά του Χαρίση να χάσει ακόμα μία σπουδαία ευκαιρία, όταν από εξαιρετική ατομική ενέργεια έφτασε έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα από το σουτ που επιχείρησε, πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι της εστία του Μπάρτκους.

Η τελευταία ευκαιρία για την ομάδα μας χάθηκε στο 80’ με το σουτ του Τζαβίδα να περνά άουτ.

Πολύ σημαντική είδηση αποτελεί η επιστροφή του Κώστα Κωτσόπουλου, που πήρε για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, μπαίνοντας στο ματς 78’ αντί του Τζοβάρα.

Επόμενο φιλικό για τον Ατρόμητο, την Τρίτη 26/7, κόντρα στη Φένλο.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Μάριτς (46’ Γιαννιώτης), Μουντές (46’ Κιβρακίδης), Χατζηισαΐας (46’ Σουάρεθ), Σταματούλας (46’ Στρούγγης), Αθανασίου (46’ Πομόνης), Έρλινγκμαρκ (46’ Γκονζάλες), Μουνίθ (46’ Χαρίσης), Κούεν (46’ Οικονομίδης), Ροτάριου (46’ Κλωναρίδης), Δαλαμήτρας (46’ Τζαβίδας), Τζοβάρας (78’ Κωτσόπουλος).