Την ήττα από τον Λεβαδειακό με 2-1 υπέστη η ομάδα μας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Την ήττα από τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς υπέστη η ομάδας μας με σκορ 2-1, παραμένοντας στους 11 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν πιο δυνατά το ματς χάνοντας δύο καλές στιγμές στο 12’ και στο 16’ με τον Νίκα, που δεν πραγματοποίησε καλά τελειώματα απέναντι από τον Γιαννιώτη. Ωστόσο, στο 25’ έπειτα από σέντρα του Τσάπρα, ο Νίκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας ήρθε στο 42’ με την κεφαλιά του Σουάρεθ, ενώ στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους η εικόνα φάνηκε να διαφοροποιείται. Ο Ρομπάιγ στο 48’ από τελική πάσα του Κούεν έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-1 και στο 54’ ο Κιάρτανσον δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας από σέντρα του Ντε Μποκ.

Στο 63’ ο Μουτίνιο σημάδεψε από πλάγια θέση το δοκάρι της εστίας του Γιαννιώτη και στο 65’ ο Ρομπάιγ με ένα εκπληκτικό τέρμα ισοφάρισε σε 1-1, χάρη στο άψογο σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 68’ η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το τακουνάκι του Ντε Μποκ, με τον Λεβαδειακό να αντιδράς στο τελευταίο 20λεπτο. Ο Μουτίνιο στο 74’ σημάδεψε και πάλι το δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι, αλλά τελικά το 2-1 διαμορφώθηκε στο 79’ από τον Σκβάρκα με τη δεύτερη ασίστ του Τσάπρα.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (63’ Φριντζόνσον), Γκονθάλεθ, Κουέν (82’ Κωτσόπουλος), Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (63’ Τζαβίδας).