Παρά τις πολλές απουσίες και το γεγονός ότι η ομάδα μας έπαιζε με δέκα παίκτες για πάνω από 20 λεπτά, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο, η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας μας δεν επέτρεπε τη δημιουργία κλασικών ευκαιριών από τον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε για τον Ατρόμητο.

Στο 33’ ο Αντζιέλσκι έπιασε την κεφαλιά στο ύψος του πρώτου δοκαριού, έπειτα από σέντρα του Έντερ από τα δεξιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Τελικά, στο 37’ ο Κόντε έκλεψε την μπάλα και έβγαλε μόνο του τον Ριένστρα που από κοντά δεν έκανε λάθος και έγραψε από κοντά το 1-0.

Η ομάδα μας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 58’, όταν ο Κούντε βρήκε τον Τζοβάρα κι εκείνος με μια πανέξυπνη κεφαλιά έβγαλε τον Αντζιέλσκι σε καίρια θέση και αφού προσπέρασε και τον Σούλη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 74’ η ομάδα μας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κιβρακίδη. Στο 76’ ο Τσιντώτας πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση στην εκτέλεση φάουλ του Κόντε, ενώ η τελευταία φάση της αναμέτρησης άνηκε στην ομάδα μας, όταν στο 93’ ο Βέργος από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να σφραγίσει την ανατροπή.

Η σύνθεση του Ατρόμητου:

Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Έρλινγκμαρκ, Αθανασίου, Κούντε, Γκονθάλεθ, Κούεν (80’ Φριντζόνσον), Ντιρκς (56’ Τζοβάρας), Αντζιέλσκι (80’ Βέργος), Καμαρά (75’ Τριμμάτης).